Hová lehet most utazni? (2021.02.09)

Ablak a Világra - Utazási magazin


Hová lehet most utazni? (2021.02.09)
Kapcsolódó utazások

Még mindig viszonylag kevés olyan hely van a világon, ahová egyáltalán lehetséges egzotikus tengerparti pihenésre utazni. Összegyűjtöttük a legjobban ajánlható helyeket, és az utazás feltételeit:

Maldív-szigetek
a Maldív-szigeteki beutazáshoz az itthonról történő indulást megelőző legfeljebb 4 napos (96 órás), angol nyelvű - negatív - PCR tesztet és az érkezés előtt 24 órával online regisztráció szükséges. A Start Utazáson feltűntetett árak az indulás előtti PCR teszt árát tartalmazzák. 

A nyitva tartó maldív-szigeteki szállodák a járvány kitörése óta gyakorlatilag karanténban vannak, a szállodák személyzete nem hagyhatja el a szigeteket vagy ha igen, akkor nem térhet vissza. Az intézkedések miatt a maldív szállodák biztonságosnak mondhatóak. A Maldív-szigetek az elmúlt pár hétben kifejezetten népszerű célponttá váltak egész Európában, ezért a decemberi és januári töredék árak már sajnos nem érhetőek el. Még nem üzemelnek teljes töltöttséggel, de a korábbi szinte tökéletes kihaltság sem tapasztalható meg. 

 
Zanzibár
Zanzibárra nem vonatkoznak beutazási korlátozások. Az érkezés előtt online regisztrációt kell végezni. Érkezés után szabadon lehet mozogni a szigeten.

Zanzibár az elmúlt hetekben nagyon népszerű célponttá vált, különösen a német, olasz és francia turisták számára, ezért célszerű 2-3 hétre előre foglalni, ha ide szeretnénk utazni. 
 
Maldív-szigetekre és Zanzibárra egyaránt qatari átszállással célszerű repülni, a Qatar Airways nem támaszt  feltételeket a felszálláshoz.

Hová lehet most utazni? (2021.02.09)
 
Dominikai Köztársaság
Dominikára ettől a héttől egy átszállással is el lehet jutni. A dominikai belépéshez nem szükséges PCR teszt, érkezés után szabadon lehet mozogni. 
 
Mexikó
Mexikóba jelenleg semmilyen beutazási korlátozás nincs, nem kell karanténba vonulni érkezés után. Mexikó szintén mostantól egy átszállással érhető el.

Az oda- és visszaút során a repülőgépen és átszálláskor a repülőtéren maszkot kell viselni. 

Hazaérkezéskor az itthoni járványügyi rendelkezéseknek meg kell felelni. Jelenleg hazaérkezéskor 10 napos karanténba kell vonulni, vagy 2 db negatív PCR teszetet kell bemutatni. A PCR tesztek elvégeztetésében a Start Utazás ügyintézői segítenek. 

Hová lehet most utazni? (2021.02.09)

Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkek

Ramadan, a muszlim világ szent hónapja Dominikai Köztársaság, a Karib-tenger gyöngyszeme Egzotikus nászutak All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Szigetekre szórt édenkertek - Maldív-szigetek Maldív-szigetek: a megtestesült romantika Afrika sötét élményeiről I. Afrika sötét élményeiről II. Egészségügyi tippek karibi utazóknak Egzotikus utazások Dominika - minden nap vasárnap Az utolsó paradicsom fővárosa: Male a Maldív szigeteken Maldív szigetek - Az Indiai óceán gyöngyszeme Maldív-szigetek - jótanácsok utazáshoz Dominika nyaralás, top 10 látványosság turistáknak A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára Dominika legszebb strandjai, segítünk a választásban Koktélozni jó! Hol máshol, mint Dominikán Családoknak a legmelegebben ajánljuk! Memories Splash Punta Cana, Dominikai Köztársaság Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba Miért látogass el Dominikára? A vulkáni kürtőben forró tó története Nyaralás Dominikán: Punta Cana legjobb strandjai Aktív pihenés Punta Canán Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán Vásárlás Punta Canán, Dominika üdülőparadicsomában Néhány érdekes tény a Maldív-szigetekről Dobj el mindent, és utazz a Maldív-szigetekre! A legjobb luxus üdülőhelyek a Maldív-szigeteken Vásárlás a Maldív-szigeteken Mézes hetek a Maldív-szigeteken TOP ingyenes programok Dominikán 5 ok, hogy miért látogass el a Maldív-szigetekre Top 5 hely a Maldív-szigeteken 10 legnépszerűbb turisztikai látványosság Dominikán 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz A világ legvarázslatosabb városai Altagraciai Szűz napja Dominikai karnevál Függetlenség napja Hidden Beach - Mexikó páratlan szépségű rejtett strandja Hogyan utazhatunk most a Maldív-szigetekre Utazás a járvány idején: Mexikó Utazás a járvány idején: Dominika Hová lehet most utazni? (2021.02.09) Karib-tengeri kalandozások: kihagyhatatlan karibi szigetek csak a Start Utazásnál! Egyre több honfitársunk indul neki távoli, egzotikus úti céloknak, főszezonon kívül is! Részletes időjárás jelentés Dominikáról, havi bontásban Mikor utazz Zanzibárra? Te tudod hol van Chumbe és Pemba szigete? Dominika legszebb partszakaszait keresed? Szerintünk ezek azok! Mi mindent csinálhatunk Maldív-szigeteken? Kedvenc szállodáink Dominikán sorozat I. rész: Breathless Punta Cana Resort & Spa 5* Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|