Vásárlás a Maldív-szigeteken

Ablak a Világra - Utazási magazin


Vásárlás a Maldív-szigeteken
Kapcsolódó utazások

Vásárlás az üdülőhelyeken
A legnagyobb márkák termékei elérhetőek a Maldív-szigeteken, a fő üdülőhelyek butikjaiban. Majdnem minden reszortnak vannak boltjai, ahol hozzájuthatsz az alapvető termékekhez, mint étel, ruha, gyógyszer, kozmetikai eszközök és irodaszerek. A fő reszortokban még ékszerüzleteket is találsz, ahol széles kínálat érhető el. Ha a szeretteidnek szeretnél valami emléket vinni a nyaralásról, a legtöbb üdülőhelyen még ajándékboltot is találsz.

Vásárlás Male szigetén

Male a Maldív-szigetek fő bevásárlás központja. Az utak mentén számos butik és bolt sorakozik, ahol nemzetközi termékek széles választékát kínálják. A leghíresebb ilyen utca a Majeedhee Magu. Az út mindkét oldalán boltok, szupermarketek, elektronikai üzletek, kozmetikák, ékszerüzletek állnak. Természetesen a sziget különböző pontjain több ajándéküzlet is áll.

Szuvenír boltok sora áll az Orchid és a Chaandhanee utcában, amik különböző helyi és nemzetközi termékeket is kínálnak. Az Orchid utcában találhatod a legnagyobb kereskedelmi központot is.

Bevásárlás a többi szigeten
Az üdülő szigetek általában szerveznek kirándulást a környező lakott szigetekre. Ez kiváló lehetőség arra, hogy helyi ajándékokat vásárolj. A szuvenír üzletekben vásárolhatsz faszobrokat, szőtt szőnyegeket, kókuszból készült termékeket, dhoni kézműves termékeket és ruhákat.

Tekintsd meg a legjobb üdülőhelyek listáját a Maldív-szigeteken >>


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások