Dobj el mindent, és utazz a Maldív-szigetekre!

Ablak a Világra - Utazási magazin


Dobj el mindent, és utazz a Maldív-szigetekre!
Kapcsolódó utazások

Itt van néhány ok arra, amiért el kellene dobnod mindent a kezed ügyéből, és azonnal a Maldív-szigetekre utazni.

1. Úszhatsz a teknősökkel, rájákkal és a tengeri halakkal: a könnyűbúvárkodás szerelmesei a legjobb helyek közül válogathatnak a Maldív-szigeteken.

2. Masszázs az óceán mellett: kevés dolog esik jól az embernek a nyaralás alatt, mint egy csodás masszázs. A Maldív-szigeteken azonban ezt is lehet még fokozni, hisz a masszázst az óceán mellett élvezheted. Nincs is jobb, mint hallgatni az óceán hullámainak morajlását, látni a halakat, amint a víz felszínének közelében úsznak, miközben egy masszázs asztalon fekszel. Mintha egy álomba csöppentél volna, pedig ez csak a Maldív-szigetek!

3. Aludj a csillagok alatt: nehéz olyan helyre akadni a világban, ahol zavartalanul, minden fény nélkül bámulhatod a gyönyörű éjszakai égboltot. A Maldív-szigeteken azonban a csillagok is döbbenetesek. Találj egy helyet, ahol letáborozhatsz, és aludj a csillagok alatt!

4. Vacsora az óceán partján: mi lehetne ennél is romantikusabb, mondjuk egy Maldív-szigeteken eltöltött nászút alatt?

5. Bor és csokoládékóstolás egy földalatti barlangban? Egy jó bor csodásan megízesíti a napodat. Különösen, ha sajt vagy csokoládé is jár hozzá. A Gili Lankanfushinál található bor barlangban részt vehetsz egy egyedi íz élményben.

6. Fedezd fel a tengert a világ legnagyobb tengeralattjárójából: a Seabone Holiday jóvoltából a turistáknak lehetőségük van 150 méterre a tenger alá merülni. A tengeralattjáró 50 utas befogadására alkalmas.

7. Egy saját, vízzel körülvett bungalóban töltheted el a napjaidat és relaxálhatsz a hullámokat hallgatva. Egy kényelmes napozóágy és egy jó könyv. Kell ennél több? Talán egy finom koktél!

Ha ez a cikk még nem lett volna elég, olvasd el ezeket is:
Élet az óceán mellett >>
Maldív-szigetek: az Indiai-óceán gyöngyszeme >>


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások