Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán

Ablak a Világra - Utazási magazin


Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán
Kapcsolódó utazások

Punta Cana forró karibi éjszakáit számos bár és disco biztosítja a fiatalok számára. Elfoglalják a punta canai diszkók, bárok és társalgok legjobbjait, mint a Dux, Punta Cava, Luna del Caribe, Imagine, Jewel, Pacha és Oro.

A legtöbb üdülőhely még kaszinóval is rendelkezik. Az egyik legnagyobb kaszinó Punta Canán a Princess Tower Casino. A hozzá tartozó Lancelot Disco minden látogató előtt nyitva áll.

Imagine Punta Cana Disco

Ez a hely semmilyen diszkóval nem hasonlítható össze, amit korábban láttál. Egy barlang kastély maradványaiban épült, így felejthetetlen parti élményt élhetsz át

Pacha
Pacha egy határozottan kedvelt diszkó a helyiek körében. Az italok olcsók, belépőt pedig akkor kérnek, ha zenekarok játszanak.

Bávaro Éjszakai Klub
Azt beszélek róla, hogy neki van a legjobb hangosítása az összes klub közül. Természetesen dress code van érvényben, illetve VIP szolgáltatásokat is nyújtanak. A szórakozó helyet a Hotel Barceló Bávaro partján találod.

Oro Éjszakai Klub

ORO a te helyed, ha imádod az igazi karibi éjszakai életet. Minden kedden és szombaton 11 órától van lehetőséged betérni.

További információk >> 


Kapcsolódó utazások

Forrás: Kovács Dominika  

Kapcsolódó cikkek

Dominikai Köztársaság, a Karib-tenger gyöngyszeme All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Egészségügyi tippek karibi utazóknak Dominika - minden nap vasárnap Dominika nyaralás, top 10 látványosság turistáknak A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára Dominika legszebb strandjai, segítünk a választásban Koktélozni jó! Hol máshol, mint Dominikán Családoknak a legmelegebben ajánljuk! Memories Splash Punta Cana, Dominikai Köztársaság Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba Nyaralás Dominikán: Punta Cana legjobb strandjai Aktív pihenés Punta Canán Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán TOP ingyenes programok Dominikán 10 legnépszerűbb turisztikai látványosság Dominikán 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz Altagraciai Szűz napja Dominikai karnevál Függetlenség napja Utazás a járvány idején: Dominika Hová lehet most utazni? (2021.02.09) Karib-tengeri kalandozások: kihagyhatatlan karibi szigetek csak a Start Utazásnál! Egyre több honfitársunk indul neki távoli, egzotikus úti céloknak, főszezonon kívül is! Részletes időjárás jelentés Dominikáról, havi bontásban Dominika legszebb partszakaszait keresed? Szerintünk ezek azok! Kedvenc szállodáink Dominikán sorozat I. rész: Breathless Punta Cana Resort & Spa 5* Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások