Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba

Ablak a Világra - Utazási magazin


Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba
Kapcsolódó utazások

Több mérföldnyi fehérhomokos strand, meleg kék vizű tenger, kiváló üdülőhelyek és golf pályák, a Dominikai Köztársaságban ezek közül minden megtalálható, de A Karibi-szigeteken is. Vajon mégis mi teszi kimagaslóvá a Dominikai Köztársaságot a többi tengerparti vakációtól?

Jó okok arra, hogy a Dominikai Köztársaságban nyaraljunk a gyerekekkel


Az emberek
A hotel személyzettől, a szörf oktatókon át, a sofőrökig, a dominikai emberek kedvessége és vendégszeretete a turistákkal szemben kiemelkedő. A mindenhol megtalálható barátságos emberek szebbé teszik a nyaralás élményét.

Nagyon egyszerű megközelítés
A Dominikai Köztársaságnak hét nemzetközi reptere van, és a Punta Cana reptérről autóval a Puntacana Resort vagy az Eden Roc Cap Cana könnyen megközelíthető távolságra van.

Tekintsd meg a legjobb dominikai ajánlatot!

Változatos gyerekajánlatok az üdülőhelyeken

A szigeten nagy választék van a szállás lehetőségekből, az all-inclusive üdülőhelyektől kezdve, amelyek rengeteg programot ajánlanak minden korosztály számára, a több függetlenséget nyújtó apartmanokig.

Egy kis ország, kilenc ökoszisztéma
A terjedelmes resort komplexumok, mint például a Puntacana Resort és a Cap Cana Resort, az üdülőhelyek kényelmességét ajánlják egy gyönyörű tiszta és védett környezetben. Míg a Dominikai Köztársaság atlanti-óceáni partján a vad és buja táj vár ránk, ahol nem nagyon vannak fejlesztések.

Minden zsebhez illeszkedik

A különböző resortok és az apartmanok között mindenki megtalálja számítását a Dominikai Köztársaságban. A Puntacana Resortban, például a kevésbé fényűző Westin apartman vendégei is ugyanúgy használhatják a legrangosabb golfpályákat és a kellemes Six Senses Spa-t is. Így a családok is fontossági sorrendet állíthatnak fel a pénzköltéssel kapcsolatban, anélkül, hogy lemondanának a kényelemről.

Bővebb áttekintésért és további információkért, látogass el a Dominikai Köztársaság hivatalos honlapjára. 


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Dominikai Köztársaság, a Karib-tenger gyöngyszeme All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Egészségügyi tippek karibi utazóknak Dominika - minden nap vasárnap Dominika nyaralás, top 10 látványosság turistáknak A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára Dominika legszebb strandjai, segítünk a választásban Koktélozni jó! Hol máshol, mint Dominikán Családoknak a legmelegebben ajánljuk! Memories Splash Punta Cana, Dominikai Köztársaság Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba Nyaralás Dominikán: Punta Cana legjobb strandjai Aktív pihenés Punta Canán Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán TOP ingyenes programok Dominikán 10 legnépszerűbb turisztikai látványosság Dominikán 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz Altagraciai Szűz napja Dominikai karnevál Függetlenség napja Utazás a járvány idején: Dominika Hová lehet most utazni? (2021.02.09) Karib-tengeri kalandozások: kihagyhatatlan karibi szigetek csak a Start Utazásnál! Egyre több honfitársunk indul neki távoli, egzotikus úti céloknak, főszezonon kívül is! Részletes időjárás jelentés Dominikáról, havi bontásban Dominika legszebb partszakaszait keresed? Szerintünk ezek azok! Kedvenc szállodáink Dominikán sorozat I. rész: Breathless Punta Cana Resort & Spa 5* Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások