Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba

Ablak a Világra - Utazási magazin


Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba
Kapcsolódó utazások

Több mérföldnyi fehérhomokos strand, meleg kék vizű tenger, kiváló üdülőhelyek és golf pályák, a Dominikai Köztársaságban ezek közül minden megtalálható, de A Karibi-szigeteken is. Vajon mégis mi teszi kimagaslóvá a Dominikai Köztársaságot a többi tengerparti vakációtól?

Jó okok arra, hogy a Dominikai Köztársaságban nyaraljunk a gyerekekkel


Az emberek
A hotel személyzettől, a szörf oktatókon át, a sofőrökig, a dominikai emberek kedvessége és vendégszeretete a turistákkal szemben kiemelkedő. A mindenhol megtalálható barátságos emberek szebbé teszik a nyaralás élményét.

Nagyon egyszerű megközelítés
A Dominikai Köztársaságnak hét nemzetközi reptere van, és a Punta Cana reptérről autóval a Puntacana Resort vagy az Eden Roc Cap Cana könnyen megközelíthető távolságra van.

Tekintsd meg a legjobb dominikai ajánlatot!

Változatos gyerekajánlatok az üdülőhelyeken

A szigeten nagy választék van a szállás lehetőségekből, az all-inclusive üdülőhelyektől kezdve, amelyek rengeteg programot ajánlanak minden korosztály számára, a több függetlenséget nyújtó apartmanokig.

Egy kis ország, kilenc ökoszisztéma
A terjedelmes resort komplexumok, mint például a Puntacana Resort és a Cap Cana Resort, az üdülőhelyek kényelmességét ajánlják egy gyönyörű tiszta és védett környezetben. Míg a Dominikai Köztársaság atlanti-óceáni partján a vad és buja táj vár ránk, ahol nem nagyon vannak fejlesztések.

Minden zsebhez illeszkedik

A különböző resortok és az apartmanok között mindenki megtalálja számítását a Dominikai Köztársaságban. A Puntacana Resortban, például a kevésbé fényűző Westin apartman vendégei is ugyanúgy használhatják a legrangosabb golfpályákat és a kellemes Six Senses Spa-t is. Így a családok is fontossági sorrendet állíthatnak fel a pénzköltéssel kapcsolatban, anélkül, hogy lemondanának a kényelemről.

Bővebb áttekintésért és további információkért, látogass el a Dominikai Köztársaság hivatalos honlapjára. 


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek