Mézes hetek a Maldív-szigeteken

Ablak a Világra - Utazási magazin


Mézes hetek a Maldív-szigeteken
Kapcsolódó utazások

A Maldív-szigetek a legnépszerűbb úti cél a nászutasok körében. Cikkből választ kapunk arra a kérdésre, hogy miért?

A Maldív-szigeteken minden üdülőhely saját szigeten áll, ahová motorcsónakkal vagy vízi repülőgéppel lehet eljutni. Kristálytiszta lagúnák, élénk korallzátonyok és pálmafákkal övezett partok gyönyörű kilátást nyújtanak, míg a tiszta ég alatt, gyertyafény mellett elfogyasztjuk a vacsoránkat.

Az ikonikus víz fölötti villákat a nászutasok különösen kedvelik, mert közvetlen hozzáférést nyújtanak az óceánhoz, ami még inkább emeli az „egyszer egy életben” érzést. Ugyanakkor a félreeső parti villákat is szívesen igénybe veszik, mert csodálatosan romantikusak.

A nászutad alatt ne csak a pihenésé legyen a főszerep, hisz több dolog is van a szigeteken, ami felfedezésre vár. Itt esélyt kaphatsz egy világszínvonalú merülésre, búvárkodásra, izgalmas vízi sportokra, kellemes spa kezelésekre, sétahajókázásra és egy lakatlan szigeti piknikre.

Tekintsd meg a legjobb ajánlatokat, és utazz nászútra a Maldív-szigetekre >>

Mikor utazzunk?

A főszezon a Maldív-szigeteken November és Április közé esik, maikor az időjárás forró és száraz. Májustól Júliusig sok esőre lehet számítani, valamint Szeptembertől Novemberig is. A jó hír azonban, hogy a hőmérséklet még ilyenkor is 32 fok körül mozog.

Mennyi időt töltsünk itt, mint nászutasok?
Az egy hét vagy tíz nap az ideális. Ha merülést és búvárkodást is tervezel, akkor lesz idő arra is, hogy részt vegyél egy rövid kurzuson. A nászutasok két kedvenc szigete a Kuramathi Island Resort és a Kandolhu Island.

A kisebb szigetektől a legnagyobb üdülőhelyekig, mind bőséges lehetőséget és hatalmas választékot nyújt a nászutasok számára.

Hasznos információk a Maldív-szigetekről >>

Utazás előtt állóknak >>


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások