Aktív pihenés Punta Canán

Ablak a Világra - Utazási magazin


Aktív pihenés Punta Canán
Kapcsolódó utazások

Átcsúszó pályák
Szállj az Anamuya erdő felett vagy foglalj le egy menetet a másik punta canai átcsúszó pályán a Cap Cana lakó és turista létesítményben.

SUP szörf (Stand Up Paddle) és búvárkodás
Tanulj meg álló szörfölni a kék vizű Tortuga-öbölben. Utad a Puntacana Resort& Clubbnál lévő Playa Blancán kezdd, majd haladj tovább a punta canai tengerpart zátonyaihoz és a korall kertjeihez. A túrák gyakran tartalmazzák a Punta Cana Ökológiai Alapítvány erdeinek felfedezését és egy kellemes fürdőzést a tiszta és frissvizű lagúnáiban.

Lovaglás
Lovagolj végig a pompás Macao Beachen. Fedezd fel a részleteit ennek az óriási erdőnek, miközben a családoddal új oldalról ismeritek meg egymást. Keresztezzetek völgyeket, mezőket, hegyeket, cukornád, kakaóbab és banán ültetvényeket.

Jeep Safari
Vezesd a saját 4x4-es Jeepedet a cukornád ültetvényeken, a helyi falvakon, hegyeken, eukaliptusz dzsungeleken és folyókon keresztül. Útközben kóstolj trópusi gyümölcsöket és ismerkedj meg egy igazi dominikai családdal.

Punta Cana legjobb strandjainak listáját itt találod >>

Motorcsónakázás

Élvezd a napfényt és a tengert a kétszemélyes motorcsónakokon. Hajózz végig a Bávaro partvonalon, hogy megcsodálhasd a korallzátonyokat és fedezd fel a színes tengeri világot.

Quadmotorozás
Találd ki a saját útvonalad a Macao strandon, az erős négykerekű terepjárókon. Néha állj meg élvezni a kilátást és a fürdőzést.

Marinarium
Több féle kalandot is átélhetsz a Reef Explorernél. Lazíts egy úszó szigeten és fedezd fel a punta canai vízi világot. A körút tartalmaz búvárkodást is a zátonyoknál vagy cápákkal és rájákkal való találkozást.

TOP 10 dominikai turistalátványosság >>


Manatí Park
A vízi parkban naponta kilenc show van, amely 150 állat és növény fajt szerepeltet és egy profi csapatot. A programok közt szerepel fóka és delfin show, lovas bemutató és a Tainok történetét bemutató előadás.

Karibi kalózkaland
A kaland a kalóz falu meglátogatásával kezdődik, ahol megismerkedhetsz a kalózokkal a kihajózás előtt. Itt van idő szkanderezésre, ágyúgolyó emelésre és kalóz kifejezések elsajátítására. Ezután a turisták felszállhatnak a Hispanolára, egy 16. századi gálya másolatára. A hajó a Cápa-szigetre viszi utasait egy karibi lakomára a csillagok alatt. Ez a kirándulás az egész család számára ideális.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Dominikai Köztársaság, a Karib-tenger gyöngyszeme All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Egészségügyi tippek karibi utazóknak Dominika - minden nap vasárnap Dominika nyaralás, top 10 látványosság turistáknak A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára Dominika legszebb strandjai, segítünk a választásban Koktélozni jó! Hol máshol, mint Dominikán Családoknak a legmelegebben ajánljuk! Memories Splash Punta Cana, Dominikai Köztársaság Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba Nyaralás Dominikán: Punta Cana legjobb strandjai Aktív pihenés Punta Canán Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán TOP ingyenes programok Dominikán 10 legnépszerűbb turisztikai látványosság Dominikán 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz Altagraciai Szűz napja Dominikai karnevál Függetlenség napja Utazás a járvány idején: Dominika Hová lehet most utazni? (2021.02.09) Karib-tengeri kalandozások: kihagyhatatlan karibi szigetek csak a Start Utazásnál! Egyre több honfitársunk indul neki távoli, egzotikus úti céloknak, főszezonon kívül is! Részletes időjárás jelentés Dominikáról, havi bontásban Dominika legszebb partszakaszait keresed? Szerintünk ezek azok! Kedvenc szállodáink Dominikán sorozat I. rész: Breathless Punta Cana Resort & Spa 5* Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások