Aktív pihenés Punta Canán

Ablak a Világra - Utazási magazin


Aktív pihenés Punta Canán
Kapcsolódó utazások

Átcsúszó pályák
Szállj az Anamuya erdő felett vagy foglalj le egy menetet a másik punta canai átcsúszó pályán a Cap Cana lakó és turista létesítményben.

SUP szörf (Stand Up Paddle) és búvárkodás
Tanulj meg álló szörfölni a kék vizű Tortuga-öbölben. Utad a Puntacana Resort& Clubbnál lévő Playa Blancán kezdd, majd haladj tovább a punta canai tengerpart zátonyaihoz és a korall kertjeihez. A túrák gyakran tartalmazzák a Punta Cana Ökológiai Alapítvány erdeinek felfedezését és egy kellemes fürdőzést a tiszta és frissvizű lagúnáiban.

Lovaglás
Lovagolj végig a pompás Macao Beachen. Fedezd fel a részleteit ennek az óriási erdőnek, miközben a családoddal új oldalról ismeritek meg egymást. Keresztezzetek völgyeket, mezőket, hegyeket, cukornád, kakaóbab és banán ültetvényeket.

Jeep Safari
Vezesd a saját 4x4-es Jeepedet a cukornád ültetvényeken, a helyi falvakon, hegyeken, eukaliptusz dzsungeleken és folyókon keresztül. Útközben kóstolj trópusi gyümölcsöket és ismerkedj meg egy igazi dominikai családdal.

Punta Cana legjobb strandjainak listáját itt találod >>

Motorcsónakázás

Élvezd a napfényt és a tengert a kétszemélyes motorcsónakokon. Hajózz végig a Bávaro partvonalon, hogy megcsodálhasd a korallzátonyokat és fedezd fel a színes tengeri világot.

Quadmotorozás
Találd ki a saját útvonalad a Macao strandon, az erős négykerekű terepjárókon. Néha állj meg élvezni a kilátást és a fürdőzést.

Marinarium
Több féle kalandot is átélhetsz a Reef Explorernél. Lazíts egy úszó szigeten és fedezd fel a punta canai vízi világot. A körút tartalmaz búvárkodást is a zátonyoknál vagy cápákkal és rájákkal való találkozást.

TOP 10 dominikai turistalátványosság >>


Manatí Park
A vízi parkban naponta kilenc show van, amely 150 állat és növény fajt szerepeltet és egy profi csapatot. A programok közt szerepel fóka és delfin show, lovas bemutató és a Tainok történetét bemutató előadás.

Karibi kalózkaland
A kaland a kalóz falu meglátogatásával kezdődik, ahol megismerkedhetsz a kalózokkal a kihajózás előtt. Itt van idő szkanderezésre, ágyúgolyó emelésre és kalóz kifejezések elsajátítására. Ezután a turisták felszállhatnak a Hispanolára, egy 16. századi gálya másolatára. A hajó a Cápa-szigetre viszi utasait egy karibi lakomára a csillagok alatt. Ez a kirándulás az egész család számára ideális.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások