Belépés / Regisztráció

Bejelentkezés Emlékeztető elmentéséhez

Bejelentkezés szerződés nyomon követéshez


Tisztelt Utasunk!


Lépjen be utazási szerződése részleteinek és az ügyintézés áttekintésére.

Nyomon követheti foglalásait és otthonról elvégezheti az ügyintézés egyes szükséges lépéseit.

Bejelentkezés Nyomon követéshez

Adja meg az utazási szerződés számát, majd a legördülő menüből válassza ki az e-mail címét. A bejelentkezéshez szükséges linket e-mailben küldjük el a szerződés kötéskor megadott e-mail címre.

A szerződés számot megtalálja az Utazási szerződésen vagy a Visszaigazoláson, ehhez hasonló fogmában: 123/2018/IRODA_SU
 
Szerződés szám  
Email cím(ek)  
 Szolgáltatások kizárólag regisztrált felhasználóknak

Összehasonlító ár:

Mindegyik úthoz kiszámítjuk, és bejelentkezés után a találati listákban feltűntetjük Önnek, hogy összesen mennyibe fog kerülni az utazás, naponta.

Az összehasonlító árba az út alapárán felül beletartozik minden szükségszerűen fizetendő költség (például a reptéri illeték, vízumdíj, helyi étkezés és utazás, stb.). A lehető legjobb módszer két út árának tényleges összehasonlítására.

Könnyen kiderülhet, hogy Tunéziában egy négy csillagos szálloda all inclusive ellátással összességében olcsóbb, mint egy olaszországi apartman ellátás nélkül. Ami meglepetést okozhat az már itthon kiderül.


Ajánlataim:

Nincs szüksége arra, hogy pontosan tudja milyen utazást keres, elég átgondolnia elvárásait. Elképzeléseit, kívánságait eltároljuk. Valahányszor újra bejelentkezik a a Start Utazáson mindig az aktuális találati listát kapja a nélkül, hogy újra meg kéne fogalmaznia szempontjait.

Nem kell előre döntenie, hogy Grönlandra menne-e gleccsert mászni, vagy egy tengerparti nyaralásra vágyik Dubaiban.


Értesítés új ajánlatokról, akciós lehetőségekről e-mailben:

A Start Utazás egyik fő erénye, hogy az adatbázisban meghirdetés után szinte azonnal megtalálható rengeteg akciós ajánlat. Amikor egy utazásszervező bárhol az országban akciós ajánlatot bocsát ki, azt azonnal meg küldi részünkre is.

Naponta akár több száz ilyen ajánlatot is rögzítünk. A meghirdetett, különösen kedvező árú utakra gyakran csak néhány szabad hely van, ezért nagyon fontos, hogy időben szerezzen róluk értesülést.

Legkésőbb egy órával az adatbázisban való megjelenés után levélben értesítést küldünk Önnek a keresett ajánlatról. Nem kell óránként visszatérnie és ellenőriznie a kínálatot, mégis az elsők között értesül majd a legjobb lehetőségekről, mégsem marad le semmiről! Last minute utak vadászatára talán nincs is jobb módszer!


Emlékeztetők:

Ha egy utazás igazán megtetszett, de még nem biztos a dolgában ezentúl nem kell öntapadós emlékeztető Post-it-ekkel teleragasztani a képernyőt. Az emlékeztetőket egy kattintással elkészítheti, és valahányszor visszatér a Start Utazás regisztrált oldalaira, megtalálja őket a fejlécben tatlálható Emlékeztetők menüpont alatt.

Az emlékeztető lapocska egészen addig megmarad, amíg ki nem törli, vagy le nem jár az indulási ideje. Így valahányszor egy jó utakat talált napközben, este megmutathatja őket otthon.


Nyomon követés:

Amennyibn Ön a Start Utazáson, vagy a Start Utazási Irodában foglalja le utazását egyben a Start Utazás regisztrált felhasználójává is válik.

Az utazási szerződésen található jelszó és felhasználónév párral belépve nem csak a Start Utazás különleges, csak regisztrált felhasználóknak szóló szolgáltatásait veheti igénybe, hanem utazását is ellenőrizheti ezeken az oldalakon.

Elutazás előtt a foglalással kapcsolatos összes részletet ellenőrizheti (főbb határidők, mérföldkövek), az utazás ideje alatt pedig folyamatosan információkat talál a meglátogatott országokkal kapcsolatban, illetve baj esetén segítségek kap tőlünk: itt megtalálja a biztosítótársaság éjjel nappal hívható telefonszámát, a bizotsítási feltételeket.

Ne feledje ide bármikor, a világ bármely pontjáról visszatérhet, segítségére leszünk, egészen visszaérkezésig!(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|