Hajóutak, hajós utazások

Hajóútra induljon innen! Olcsó akciós, last minute hajós utazások, a hajóutakkal kapcsolatos legfontosabb információi és hajós utazási ajánlatai egy helyen.

Hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz.

All inclusive hajóutak

All inclusive hajóutak

Tenger, utazás, kényelem, remek ételek. Ha mindezt fontosnak találja a nyaralás során, akkor a következő hajóutakat Önnek találták ki.

Most mind a Karib-, mind a Földközi-tengerre nagyon jó all inclusive hajóutakat kínálunk. Érdemes minél előbb érdeklődni és lefoglalni az utat. Ezek nagyon keresett nyaralások, viszonylag hamar elfogynak a legjobb és a legolcsóbb helyek.

59 160 Ft / fő-től
Ez itt a Start Utazás Karib-, mediterrán, és általában hajóutakkal foglalkozó melléklete. Rengeteg hajóutat, hajós utazást kínálunk. A Föld szinte bármelyik részére talál itt hajós utazás.

Ha nem találja meg pontosan, amit szeretne, vagy kérdése, kétséges van, forduljon az utazási tanácsadóinkhoz a fenti elérhetőségeinken (telefonon, levélben vagy személyesen). Hatalmas tapasztalatunk van hajós utazások szervezésében, egészen biztosan tudunk segíteni, nem csak hajóutakkal kapcsolatban.

Hajóút keresését, szervezését kezdje innen!

TOP 610 egzotikus utazás

Kiemelten ajánlott útjaink

Mauritius, Seychelles, Madagaszkár és Reunion: akciós hajóút, repülőjeggyel és teljes ellátássalMauritius, Seychelles, Madagaszkár és Reunion: akciós hajóút, repülőjeggyel és teljes ellátással Mesés hajóút 4 sziget érintésével: előfoglalási akció amíg a készlet tart!
509 900 Ft / fő
Hihetetlen akció! Karibi hajóút a vadonatúj MSC Seaside fedélzetén, 1 és 2 hetes turnusok!Hihetetlen akció! Karibi hajóút a vadonatúj MSC Seaside fedélzetén, 1 és 2 hetes turnusok! Szenzációs előfoglalási akció: a szabad helyek függvényében, a tavaszi és nyári időpontokra!
279 900 Ft / fő
Karibi kincsvadászat a Costa Luminosa fedélzeténKaribi kincsvadászat a Costa Luminosa fedélzetén Hihetetlen előfoglalási akció a készlet erejéig!
309 900 Ft / fő
Mediterrán illatok a Costa Diadema fedélzetén, teljes ellátássalMediterrán illatok a Costa Diadema fedélzetén, teljes ellátással Felár ellenében all inclusive ellátással is foglalható!
227 900 Ft / fő
Kubai és nyugat-karib varázslat az MSC Opera fedélzetén akciós áron, teljes ellátássalKubai és nyugat-karib varázslat az MSC Opera fedélzetén akciós áron, teljes ellátással Hosszabbítási lehetőség Varadero tengerpartján igény szerint!
429 900 Ft / fő

Seychelles-szigetek

TOP AKCIÓ! Dubai, Abu Dhabi és Seychelle-szigetek: Hotel 3-4*, félpanzióTOP AKCIÓ! Dubai, Abu Dhabi és Seychelle-szigetek: Hotel 3-4*, félpanzió Magyar asszisztencia és idegenvezetés minden helyszínen biztosított!
389 900 Ft / fő
LUXUSNYARALÁS AKCIÓS ÁRON! 7 éjszaka Seychelle-szigetek, Constance Ephelia Resort 5*, félpanzióvalLUXUSNYARALÁS AKCIÓS ÁRON! 7 éjszaka Seychelle-szigetek, Constance Ephelia Resort 5*, félpanzióval Magyar idegenvezetővel a helyszínen, most előfoglalási akciós áron!
629 900 Ft / fő
Álomnyaralás akciós áron! Seychelle-szigetek: The H Resort Beau Vallon Beach 5* Álomnyaralás akciós áron! Seychelle-szigetek: The H Resort Beau Vallon Beach 5* Magyar idegenvezetővel, akció a szabad helyek függvényében!
519 900 Ft / fő
Álomnyaralás akciós áron! Seychelle-szigetek: Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare 5* Álomnyaralás akciós áron! Seychelle-szigetek: Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare 5* Magyar idegenvezetővel a helyszínen, most előfoglalási akciós áron!
509 900 Ft / fő
Álomnyaralás akciós áron! 7 éjszaka Seychelle-szigetek, Avani Seychelles Barbarons Resort and Spa 4*, reggelivel Álomnyaralás akciós áron! 7 éjszaka Seychelle-szigetek, Avani Seychelles Barbarons Resort and Spa 4*, reggelivel Magyar idegenvezetővel a helyszínen, most előfoglalási akciós áron!
409 900 Ft / fő
Még több Seychelles-szigetek

Karibi hajóutak

5 nap Bahamák a Norwegian Escape fedélzetén, Canaveral - Great Stirrup Cay5 nap Bahamák a Norwegian Escape fedélzetén, Canaveral - Great Stirrup Cay
205 545 Ft / fő
Hihetetlen akció! Karibi hajóút a vadonatúj MSC Seaside fedélzetén, 1 és 2 hetes turnusok!Hihetetlen akció! Karibi hajóút a vadonatúj MSC Seaside fedélzetén, 1 és 2 hetes turnusok! Szenzációs előfoglalási akció: a szabad helyek függvényében, a tavaszi és nyári időpontokra!
279 900 Ft / fő
DÉL-KARIB TÉRSÉG - 7 éjszakás hajóút: Freedom Of The Seas *DÉL-KARIB TÉRSÉG - 7 éjszakás hajóút: Freedom Of The Seas *
171 020 Ft / fő
Karibi kincsvadászat a Costa Luminosa fedélzeténKaribi kincsvadászat a Costa Luminosa fedélzetén Hihetetlen előfoglalási akció a készlet erejéig!
309 900 Ft / fő
NYUGAT-KARIB TÉRSÉG - 5 éjszakás hajóút: Independence Of The Seas *NYUGAT-KARIB TÉRSÉG - 5 éjszakás hajóút: Independence Of The Seas *
101 660 Ft / fő
Még több hajóút elérhető áron

Miért jó egy hajóút?!

Miért jók a hajóutak

Egy nagyobb terület legszebb helyeinek végélátogatására nncs jobb, kényelmesebb és kellemesebb módszer, mint egy luxushajó fedélzetén.

Egyáltalán nem véletlen, hogy ennyire népszerűvé váltak az elmúlt néhány évben a hajóutak, különös tekintettel a Karib-tengeri és a mediterrán (Földközi-tengeri) hajózásokra. Hatalmas területen rengeteg látnivalót lehet bejárni, miközben az utazási időkben egy gyönyörű szálloda hajó kényelmét és vendégszeretetét élvezi.

És a luxus ellátáshoz, a hatalmas utazáshoz és a tartalomhoz képest meglepően alacsony áron részesülhet Ön is egy hajóút élményében.

113 245 Ft / fő-től
59 160 Ft / fő-től

Hajóutak - miért is jó egy hajós utazás

Az óriás luxushajós utazások a Karib-tengerről kiindulva hódították meg a világot, és bizton állíthatjuk, hogy megváltoztatták a turizmus arculatát az egész világon. Mára már nincs olyan tengerparton fekvő ország, ahol ne kötnének ki óriás tengerjáró luxus hajók, és nincs olyan nagyobb folyó, ahol ne közlekednének kiránduló szálloda hajók.

A hajós utazás viszonylag megfizethető áron, kényelmesen, alapos felkészülés, fizikai terhelés nélkül elérhetővé tett olyan érdekes helyeket is, ahová néhány éve, évtizede még nagyon drágán, nagy fáradság, erőfeszítés árán és nagyon hosszú idő alatt tudtak csak eljutni a legkitartóbbak. Turista paradicsommá vált például Burma, vagy az Amazonas felső folyása, Európa egyik leglátogatottabb nem fővárosi nevezetessége lett a korábban csak kevesek által megcsodált Ephesos Törökországban, vagy az alig ismert Kotor Montenegróban.

A hajóutakkal nem maradt olyan tengerhez közeli része a világnak, ami elzárva maradna a nehezebben mozgó, vagy előrehaladottabb korú utasok előtt. Az utazáshoz ráadásul kényelem és tökéletes kiszolgálás is párosul. A tengerjáró hajók valódi úszó szállodák remek éttermekkel, bárokkal, szórakoztató központokkal, kaszinóval, színházzal, mozikkal. A hajós utazások között is vannak a szálloda csillagokhoz hasonló minősítések, de általánosságban mondható, hogy a luxus az alapszolgáltatás része mindenütt. És ha az árakat összevetjük egy hasonló minőségű és szolgáltatású száloda árával, azt találjuk, hogy a hajóutak bizony kifejezetetten olcsóak. És az élményt egyáltalán nem tettük a hideg számítás részévé.

Ami nagy különbség az tengerparti szállodák és a hajóutak között, hogy a hajókon nagyon nagy szerepetet kap a szórakoztatás. A hosszú esték és a tengeren töltött napok kitöltésére számos, egészen magas színvonalú programot kínálnak a hajók. Sok esetben Las vegasi revük, Broadway darabok vendégszerepelnek a fedélzeten, általában külön jegy nélkül; a belépőt a hajós utazás díja tartalmazza.

A nálunk legnépszerűbb karibi és mediterrán hajóutak. A Karib-tengeri utaknál a hajózás rendszerint Miamiból vagy Dominikáról indul, és számos karib szigetek látogat végig. A Karib-tenger és a szigetvilág legfontosabb jellemzője fanasztikus szépsége. Minden bizonnyal a világ egyik legszebb tengere a Karib-tenger, a karib hajóút pedig minden bizonnyal az egyik leggyönyörűbb hajós utazás. A szigetek kevesebb kultutális kínálatát a meseszerű tengeri környezet, az utazás és a hajó szolgáltatásai helyettesítik. A mediterrán hajóutak esetén a hangsúly egyértelműen a látnivalókon, a kulturális élményeken van. Hogy máshogy indulhatunk Rómából, borzonghatunk Palermó kapucinus kazamatáiban, mászhatjuk meg a Vezuvot és csodálhatjuk meg a felkelő nap sugaraiban az ébredező Velencét egyetlen hét leforgása alatt, miközben végigkóstoltuk Olaszország legjobb borait és elvezzük az olasz chef-ek kreációit egyetlen hét alatt. És meg fog lepődni, hogy mindezt milyen áron.

A következő nyaralásnál gondoljon egy hajóútra is, kérjen ajánlatot minél előbb.

Dél-Amerikai hajóutak

Hihetetlen akció! Karibi hajóút a vadonatúj MSC Seaside fedélzetén, 1 és 2 hetes turnusok!Hihetetlen akció! Karibi hajóút a vadonatúj MSC Seaside fedélzetén, 1 és 2 hetes turnusok! Szenzációs előfoglalási akció: a szabad helyek függvényében, a tavaszi és nyári időpontokra!
279 900 Ft / fő
ANTARKTISZ TÉRSÉGE - 14 éjszakás hajóút: Celebrity Eclipse *ANTARKTISZ TÉRSÉGE - 14 éjszakás hajóút: Celebrity Eclipse *
642 940 Ft / fő
PORTUGÁLIA FELFEDEZÉSE - 17 éjszakás hajóút: Azamara Pursuit *PORTUGÁLIA FELFEDEZÉSE - 17 éjszakás hajóút: Azamara Pursuit *
451 860 Ft / fő
A KARIB-TÉRSÉG GAZDAGON - 11 éjszakás hajóút: Celebrity Reflection *A KARIB-TÉRSÉG GAZDAGON - 11 éjszakás hajóút: Celebrity Reflection *
318 580 Ft / fő
ARGENTÍNA ÉS AZ ANTARKTISZ - 14 éjszakás hajóút: Celebrity Silhouette *ARGENTÍNA ÉS AZ ANTARKTISZ - 14 éjszakás hajóút: Celebrity Silhouette *
789 140 Ft / fő
Még több Dél-Amerikai hajóút

Ausztrália és Óceánia

ANTARKTISZ TÉRSÉGE - 14 éjszakás hajóút: Celebrity Eclipse *ANTARKTISZ TÉRSÉGE - 14 éjszakás hajóút: Celebrity Eclipse *
642 940 Ft / fő
ÚJ-ZÉLAND FELFEDEZÉS - 9 éjszakás hajóút: Ovation Of The Seas *ÚJ-ZÉLAND FELFEDEZÉS - 9 éjszakás hajóút: Ovation Of The Seas *
292 060 Ft / fő
A CSENDES-ÓCEÁN - 18 éjszakás hajóút: Radiance of the SeasA CSENDES-ÓCEÁN - 18 éjszakás hajóút: Radiance of the Seas
561 000 Ft / fő
A CSENDES-ÓCEÁN DÉLI RÉSZE - 10 éjszakás hajóút: Voyager of the SeasA CSENDES-ÓCEÁN DÉLI RÉSZE - 10 éjszakás hajóút: Voyager of the Seas
246 840 Ft / fő
TAHITI, BORA BORA ÉS HAWAII - 17 éjszakás hajóút: Celebrity Solstice *TAHITI, BORA BORA ÉS HAWAII - 17 éjszakás hajóút: Celebrity Solstice *
785 400 Ft / fő
Még több szuper egzotikus hajóút

All inclusive hajóutak

5 nap Bahamák a Norwegian Escape fedélzetén, Canaveral - Great Stirrup Cay5 nap Bahamák a Norwegian Escape fedélzetén, Canaveral - Great Stirrup Cay
205 545 Ft / fő
13 nap Europe - Western Mediterranean - Rome (CIV/SOU) a Norwegian Escape fedélzetén, Civitavecchia - Southampton13 nap Europe - Western Mediterranean - Rome (CIV/SOU) a Norwegian Escape fedélzetén, Civitavecchia - Southampton
528 595 Ft / fő
16 nap Repo - Europe (NYC/SOU) a Norwegian Escape fedélzetén, New York - Southampton16 nap Repo - Europe (NYC/SOU) a Norwegian Escape fedélzetén, New York - Southampton
521 495 Ft / fő
Mauritius, Seychelles, Madagaszkár és Reunion: akciós hajóút, repülőjeggyel és teljes ellátássalMauritius, Seychelles, Madagaszkár és Reunion: akciós hajóút, repülőjeggyel és teljes ellátással Mesés hajóút 4 sziget érintésével: előfoglalási akció amíg a készlet tart!
509 900 Ft / fő
NYUGAT-KARIB TÉRSÉG - 7 éjszakás hajóút: Liberty Of The Seas *NYUGAT-KARIB TÉRSÉG - 7 éjszakás hajóút: Liberty Of The Seas *
144 840 Ft / fő
Még több all inclusive hajóút


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek