2023 tengerparti nyaralás

Akár 45 % kedvezmény a 2023 nyári nyaralásokra, egyes utak 10% előleg befizetésével foglalhatóak. Most kell gondoskodni a nyaralásról!


Nyaralásra induljon innen! Az összes ocsó, akciós, kedvezményes, last minute nyaralás egy helyen. Az idén korán elkezdődött az előfoglalási szezon a 2023-as nyárra. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Talán a legjobb last minute akciós választék minden igazán fontos tengerparti nyaralóhelyre!

Törökországi, görögországi, tunéziai, egyiptom, nyaraláshoz mindent megtalál innen indulva. A Start Utazáson összegyűjtjük az összes nyaralás akciót, több ezer nyaralás közül válaogathat. Ha bármi segítségre szüksége van, keresssen meg bennünket, elérhetőségeink valamelyikén.

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 5.000 FORINTTAL

Foglalja le a nyaralását most mindössze fejenként 5.000 Ft-tal, csak a Start Utazáson!

A szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazással most mindössze fejenként 5.000 Ft kezdőrészlettel ki tudja használni az előfoglalási időszak kedvezményeit »
További részletek
Nyaralások 5.000 Ft-os akcióban

Előfoglalás? - Mikor foglaljak nyaralást

Az általunk kedvelt tengerparti nyaralóhelyek szállodái - Törökországtól Bulgárián, Görögországon, Tunézián át Spanyolországig - az év első hónapjaiban kapacitásuk jelentős részét – a legtöbb országban felét, harmadát - megpróbálják értékesíteni a nyárra. Ez csak abban az esetben sikerülhet, ha a korai foglalásokhoz különleges árat is rendelnek. Az év elejének ezen időszakát szokták előfoglalási időszaknak nevezni.

Az előfoglalás időszak dandárja rendszerint január eleje és március vége közé esik, de évről évre egy kicsit előbbre tolódik. Az előfoglalási időszakban ugyanaz a nyaralás sokkal kevesebbért vásárolható meg, mint a nyár folyamán, de legtöbb esetben még a last minute ajánlatoknál is olcsóbban (nem beszélve arról, hogy a last minute időszakban már csak a megmaradt helyek közül lehet - ha egyáltalán - találni, míg az előfoglalásban még széles kínálatból van mód szemezgetni).

Az előfoglalás időszakban minél előbb foglalja le az útját, annál kedvezőbb lesz az ár is: januárban lényegesebb nagyobb a kedvezmény a nyaralásra, mint februárban, majd márciusban. És érdemes figyelembe venni azt is, hogy ha a szállodának jól sikerül az előfoglalási időszak, és sok szobát értékesítenek, akkor bármikor véget is vethet az akcióknak.

Az előfoglalási időszakban az akciókat nem az utazási irodák, hanem a szolgáltatást nyújtó szálláshelyek adják, az utazási irodák összegyűjtik és közvetítik a szállodák ajánlatait, reményeink szerint az Ön még jobb kiszolgálására. Nem érdemes veszni hagyni a sok esetben egy család esetén akár több 100.000 Forintot is kitevő kedvezményt.

Összefoglalva: érdemes minél előbb gondoskodni a nyaralásról, és kár veszni hagyni a kedvezményeket. Ha az idén már túl van rajta, jövőre ne szalassza el a korai foglalás lehetőségét a nyaralás megvásárlásakor.

TOP 610 nyaralás

Nyaralás 2023 kiemelt

Nyaralás

A Start Utazás nyaralás mellékletét a legnépszerűbb, Magyarországhoz közel eső nyaraló területek utazási kínálatának áttekintésére hoztuk létre, ezek közül is kiemelve a Földközi-tenger partvidékén Törökország, Görögország, Egyiptom, Tunézia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország, Málta és Ciprus, valamint Bulgária üdülő területeit és tengerpartjait.

Az itt következőkben néhány szempontot szeretnénk adni a nyaralás helyszínének megválasztásához.

Nyaralás Görögországban

Görögországot választották éveken keresztül a legtöbben, akik egy tengerparton kívánták eltölteni a nyári vakációjukat. Nyilván nem véletlen, Görögország népszerűségéhez rengeteg apró ok járult hozzá: a remek idő, gyönyörű partok, rengeteg sziget, hatalmas tágas terek, a görög ételek és a görög mentalitás. A görög szigetek közül Korfut és Krétát, a szárazföldön Észak-Görögország nyaraló területeit a családoknak, Rodoszt inkább pároknak és nagyobb gyermekes családoknak ajánljuk nyaraláshoz.

Nyaralás Törökországban

Törökország immáron tíz éve van a népszerűségi lista második helyén (a görögországi válság két évében az első helyen). Törökország legnagyobb vonzereje az egészen fantasztikus all inclusive szolgáltatás. Azoknak ajánljuk elsősorban Törökországot, akik az nyaralás túlnyomó részét a szálloda falain belül, a medence- vagy tengerparton pihenve szeretnék tölteni.

Nyaralás Egyiptomban

Egyiptom az egyik legszebb nyaralóhely a közelünkben. A többi itt említett tengerparttal szemben a Vörös-tenger igazi egzotikus tengerpart, a déli tengerekre jellemző élővilággal és vízhőmérséklettel. Egyiptom szinte egész évben alkalmas a nyaralásra.

A Vörös-tenger Shinai-félsziget felőli részén (Sharm el Sheiket is ide értve) túlnyomóan sziklás partokat találunk, a túlsó oldalon (Hurghada, Safaga, Marsa'alam) inkább a lassan mélyülő, homokos partok a jellemzőek. Az előző búvárkodásra, az utóbbi gyermekekkel lubickolásra jó igazán. Egyiptom nagyon meleg tud lenni a nyár során azonban a shinai oldalon egész évben folyamatos szél fúj, ami frissé és kellemessé teszi a levegőt.

Nyaralás Tunéziában

Tunézia a megfizethető árú, repülős tengerparti nyaralás helyszíne. Remek ár-érték arányban találunk számos szállodát. A tengerpart a legtöbb általunk is javasolt szállodánál homokos, lassan mélyül. Tunéziában minden korosztály megtalálja a szórakozását és kellemes időtöltését a nyaralás alatt, hangsúlyozottan kedvező áron.

Nyaralás Bulgáriában

Bulgária egyértelműen a családi nyaralás helyszíne: A Fekete-tenger partjain a széles, finomhomokos, lassan mélyülő strandokat a kisgyermekes családoknak teremtették.

A 2023-as nyaralási szezonra már tavaly óta készülünk, és egészen fantasztikus kínálatot és választékot gyűjtöttünk össze és rendeztünk el az oldalon. A Start Utazáson megtalál minden, legalább jó minőségű magyar nyaralási ajánlatot, és azt gondoljuk, hogy nem érdemes olyan utat vásárolnia, ami a Start Utazásra nem került fel. Kérjen ajánlatot, foglalja le utazását a Start Utazási Irodában. Elérhetőségeinket megtalálja minden oldal tetelején az elérhetőségeink link mögött.

Nyaralás Mallorcán

Spanyolország, Costa del Sol, Torremolinos: MS Tropicana Hotel 4*, félpanzióSpanyolország, Costa del Sol, Torremolinos: MS Tropicana Hotel 4*, félpanzió Előfoglalási akciós árak, a készlet erejéig: a szálloda közvetlenül a tengerparton, a parti sétány mentén található!
299 500 Ft / fő
Csillagtúra Andalúziában, tengerparti üdülés és/vagy kirándulások: Bali Hotel 3*, reggeliCsillagtúra Andalúziában, tengerparti üdülés és/vagy kirándulások: Bali Hotel 3*, reggeli Előfoglalási kedvezménnyel, már 20 fő-től magyar csoportkísérővel!
282 900 Ft / fő
TOP MINŐSÉG! Spanyolország, Costa del Sol, Benalmadena: Best Benalmadena Hotel 4*, all inclusiveTOP MINŐSÉG! Spanyolország, Costa del Sol, Benalmadena: Best Benalmadena Hotel 4*, all inclusive Ha sok az all inclusive, félpanzióval is kérheti! Előfoglalási akciós árak, a készlet erejéig!
339 580 Ft / fő
Spanyolország, Costa del Sol, Malaga: Sol Gualdamar 4*, reggeli vagy félpanzióSpanyolország, Costa del Sol, Malaga: Sol Gualdamar 4*, reggeli vagy félpanzió Előfoglalási akciós árak, a készlet erejéig: minden nagyon közel van, közvetlenül a tengerparton, a repülőtér kb. 3 km.
291 470 Ft / fő
Spanyolország, Costa del Sol, Torremolinos: Tarik Hotel 3*, reggeliSpanyolország, Costa del Sol, Torremolinos: Tarik Hotel 3*, reggeli Torremolinos tengerparti sétányánál található, a homokos tengerparttól mindössze egy út választja el.
292 580 Ft / fő
Még több nyaralás Spanyolország

Nyaralás Cipruson

Ciprus, Ayia Napa: Liquid Apartman, 4 fős apartmanCiprus, Ayia Napa: Liquid Apartman, 4 fős apartman
228 240 Ft / fő / hét
Ciprus, Protaras: Windmills Aparthotel, 4 fős apartman, debreceni indulássalCiprus, Protaras: Windmills Aparthotel, 4 fős apartman, debreceni indulással
227 381 Ft / fő / hét
Ciprus, Ayia Napa: Cosmelenia Apartmanhotel, 3 fős stúdióCiprus, Ayia Napa: Cosmelenia Apartmanhotel, 3 fős stúdió
219 358 Ft / fő / hét
Ciprus, Pafos: Sunny Hill Aparthotel, 4 fős apartmanCiprus, Pafos: Sunny Hill Aparthotel, 4 fős apartman
192 490 Ft / fő / hét
Ciprus, Ayia Napa: Evabelle Napa Apartmanhotel, 4 fős apartman, debreceni indulássalCiprus, Ayia Napa: Evabelle Napa Apartmanhotel, 4 fős apartman, debreceni indulással
202 990 Ft / fő / hét
Még több nyaralás Cipruson

Nyaralás Tunéziában

Tunézia, Port el kantaoui: El Mouradi Club Kantaoui 4*, all inclusive (kitűnő utasvélemények)Tunézia, Port el kantaoui: El Mouradi Club Kantaoui 4*, all inclusive (kitűnő utasvélemények) A szálloda közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton, nagy területen helyezkedik el!
176 900 Ft / fő
Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Club Selima 3*, all inclusiveTunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Club Selima 3*, all inclusive Közvetlenül a finomhomokos tengerparton található közkedvelt szálloda
162 900 Ft / fő
Tunézia, Monastir: El Mouradi Skanes 4*, all inclusiveTunézia, Monastir: El Mouradi Skanes 4*, all inclusive
176 900 Ft / fő
Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Palace Resort 4*+, all inclusiveTunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Palace Resort 4*+, all inclusive Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton található, a főépület és a part között hatalmas pálmafás kert terül el.
202 900 Ft / fő
Tunézia, Hammamet: Sunclub El Mouradi El Menzah 4*, all inclusiveTunézia, Hammamet: Sunclub El Mouradi El Menzah 4*, all inclusive
195 900 Ft / fő
Még több remek szálloda
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások