Családoknak a legmelegebben ajánljuk! Memories Splash Punta Cana, Dominikai Köztársaság

Ablak a Világra - Utazási magazin


Családoknak a legmelegebben ajánljuk! Memories Splash Punta Cana, Dominikai Köztársaság
Kapcsolódó utazások

A Memories Splash Punta Cana egy all-inclusive hotel, amelyben egy tökéletes nyaralást tölthet el mindenki, a családoktól a párokig, a sport szerelmeseitől az üzletemberekig és a nászutasokig.

Sütkérezzünk a napon, a selymes homokban a közeli Bavaro Beachen egy frissítő piña colada mellett, amíg a gyerekek a hotel saját Splash Water Parkjában szórakoznak. A vízi parkban van szökőkutas medence, vizes játszótér, hullám medence és hét monster vízi csúszda.

Ha az egész család számára különleges vakációt szeretnénk vidám programokkal, akkor a Memories Splash Punta Cana a legjobb választás.

Akik a Memories Splash Punta Canában szállnak meg kalandos, élményben lesz részük, már a megérkezésük pillanatától. A luxus resorttól a selymes homokú Bavaro Beachre egy privát vonat visz. Az öt perces úton, több helyen is megáll, hiszen ez a járat visz a vízi parkba és a medencékhez is. Az exkluzív Diamond Club szerviz, a luxusszállások, a legjobb szórakoztatók, a modern felszerelések, az első osztályú gasztronómiai élmények, a korlátlan mennyiségű nemzetközi italok és a vendégszerető alkalmazottak nem csak a szívünket fogják elrabolni, de visszatérő vendégekké fogunk válni tőlük.

Mindegy, hogy családi nyaralásra, üzleti konferenciára vagy nászútra érkezünk Punta Canába a Memories Splash Punta Cana Resort&Spa mindenkiből előhozza a benne rejlő kisgyereket és olyan lehetőségeket kínál, amellyel egy életre szóló élményt vihetünk majd haza.

Gyerek kalandok
Jutalmazd meg a kicsiket egy valódi kalanddal. Az innovatív Kids’ Adventure programot több féle korosztálynak tervezték. Ezt a kalandprogramot úgy találták ki, hogy egy vidám és biztonságos környezetben nyújtson emlékezetes élményeket. (2-12 éveseknek)
Foglalkozások: mesehősök, különleges és biztonságos felszerelések, rajzfilmek, játékok és játszóterek.

Tini társalgó (13-17 éveseknek)
Foglalkozások: társalgó, exkluzív játékok, Play Staion szobák, wifi és töltő pont, billiárd, ping-pong Sport és szórakozás vízi park, mini golf, strand röplabda, ping-pong, tenisz, garantált sport események, kvíz játékok, strand és medence olimpia, aerobik órák, fitness center, súly emelés profi tanácsadóktól, disco, színház, motoros vízi sprotok ($), kaszinó félkezű rablóval ($)

Vízi park
Családdal vagy anélkül, ez mindenki számára tökéletes hely, aki szeretne egy üdítő napot eltölteni a vízben ugrálva, csúszdázva vagy lebegve. Hűsöljünk a hullámmedencében, csúszunk le a vízicsúszdákon és próbáljuk ki a többi érdekességet is a buja trópusi környezetben. Vízi sportok vízipipás búvárkodás, kajakozás és könnyűbúvárkodás, oktatással.

További szolgáltatások ($) motoros vízi sportok, ajándék- és márkabolt, fotógaléria, konferencia felszereltségek, baby sitter, események és foglalkozások csoportoknak, mosoda, prémium italok széles választéka, spa, túrák, orvosi ellátás és kaszinó félkezű rablóval.


Kapcsolódó utazások

Forrás: Kovács Dominika  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek