Utazás a járvány idején: Dominika

Ablak a Világra - Utazási magazin


Utazás a járvány idején: Dominika
Kapcsolódó utazások

Beutazási feltételek a Dominikai Köztársaságba

(2021. január 12.)

A beutazáshoz nem szükséges PCR teszt jelenleg. Dominikára érkezéskor a reptéren egészségügyi ellenőrzés várható, szúrópróba szerű tesztelés előfordulhat. Ezt kiválthatják itthonról vitt angol nyelvű negatív PCR teszttel.

2021. január 1-től a Dominikai Köztársaságba történő beutazáshoz az utasoknak  online regisztrálniuk kell a https://eticket.migracion.gob.do/ oldalon. 

Mire számítsak az odautazás közben

A repülés is teljesen biztonságos. A fedélzeten minden járatindulás előtt teljes fertőtlenítés történik, különös tekintettel az ülésekre, lehajtható tálcákra, üléskarfákra, illetve a mosdóra. A levegőt rendszeresen szűrik magas hatékonyságú HEPA szűrővel, amelyet pl. az egészségügyben a műtőkben is használnak. Ezek a szűrők a vírus, illetve baktérium szennyezettség 99.999%-át kiszűrik, ezzel biztosítva a fedélzeti levegő minőségét.

A légitársaság nem kér az utazáshoz tesztet, a reptéren és a járaton maszk viselése szükséges. A maszk étkezéskor levehető. A járatokon nincs tömeg, így az utazás most igazán kényelmes lehet. Átszálláskor a repülőteret nem lehet elhagyni, maszk viselése szükséges.

Dominikai utazás tervezésekor érdemes szem előtt tartani

A kinntartózkodás teljes idejére a Start Utazás magyar nyelvű asszisztenciát biztosít.

A pandémia alatt is biztonságosan élvezheti Dominika hófehér, lisztfinomságú homokos tengerparját.

 


Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások