Last minute utak, last minute nyaralások

Last minute és akciós nyaralások Görögország, Törökország, Tunézia, Bulgária, Horvátország, Egyiptom népszerű nyaralóhelyeire. Azokat az ajánlatokat nevezzük itt last minute utaknak, ahol a közeli indulási időponthoz jelentős kedvezmény tartozik. Minden igazi last minute utazás innen indul.

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 5.000 FORINTTAL

Foglalja le a nyaralását most mindössze fejenként 5.000 Ft-tal, csak a Start Utazáson!

A szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazással most mindössze fejenként 5.000 Ft kezdőrészlettel ki tudja használni az előfoglalási időszak kedvezményeit »
További részletek
Nyaralások 5.000 Ft-os akcióban

Nyaralás kiemeltTOP 610 last minute utazás

Last minute vagy sem?

Azoknak ajánljuk a last minute utakat, akik kedvelik a spontán utazást, és nem okoz gondot, ha kissé rugalmasabban kell kezelniük a nyaralást. Elképzelhető, hogy már a foglalás másnapja a nyaralás kezdete, ha elég szerencsés az ember. Azonban érdemes nyitottnak lenni az alternatív lehetőségekre, mivel sokszor előfordul, hogy a kívánt szállodába, a kívánt dátumon már nem tudunk helyet kínálni Önöknek.

Amennyiben viszont azok táborát erősíti, akik a nyaralásuk során nem szeretnének kompromisszumot kötni, tanácsos jó előre tervezni. Előfoglalási akciók keretein belül még a last minute áraknál is kedvezőbb feltételeket kaphatnak, ha idejében kiforrott elképzelésekkel keresik meg utazási tanácsadóinkat. Klasszikus nyári időszakban tervezett utazás esetén már év elején vagy tavasszal érdeklődhetnek ajánlatainkról.

Mi az a last minute?

Mi az a last minute?

Last minute utaknak jellemzően azokat az utazásokat nevezzük, ahol a viszonylag közeli (két héten belüli) indulási időpont miatt az utazás jelentős kedvezmény mellett foglalható le.

A last minute utak legnagyobb számban éppen most, a nyári nyaralási főszezonban bukkannak fel, és igazi vadászatot igényel egy jó akció kifogása: sokan próbálnak így nyaralni menni, és nem biztos, hogy oda vannak helyek, ahová menni szeretnénk. (Tavaly nyáron pl. Törökországba három héten belüli időpontra egyáltalán nem voltak helyek, ezért az árak sem mentek lefelé.)

Last minute vadászatra az egyik legjobb módszer a Start Utazás Értesítés szolgáltatásának használata. Regisztráljon és kapcsolja be az értesítseket, így amikor a keresésnek megfelelő új akció kerül fel az oldalra egy órán belül értesítést küldünk e-mailben. 

 

91 890 Ft / fő-től

Rodosz

Rodosz

Az antik görög idők után korokból Görögországban minden bizonnyal Rodosznak van a leggazdagadd története. Az 1100-as évektől a Bizánci Birodalom bukásáig pezsgő kereskedő sziget és a Johanniták országa, akik miiután a sziget felett az Oszmán Birodalom vette át a hatalmat Máltára költöztek, hogy ott teljesítsék ki álmukat.

Rodosz ókori és középkori történeti emlékei egészen fantasztikus keretet adnak a nyaraláshoz. Annyira sok látnivaló, érdekesség van a szigeten, hogy egy hét nagyon könnyen bizonyul túl kevésnek. Mindenképpen érdemes meglátogatni Rodosz várost, Lindoszt, Monolithost, a  Pillangók-völgyét és egész napos kirándulást tenni Simi-szigetre.

91 890 Ft / fő / hét-től
Last minute utazás

Last minute utak a Start Utazáson

Last minute ajánlatok mindenkinek!

Családi nyaralást tervez? Netán egy romantikus hetet szeretne eltölteni kedvesével egy csodálatos szigeten? Válogasson a legjobb last minute ajánlataink közül, és utazzon olcsóbban!

A legkeresettebb úti célok között biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt. A görög-szigetektől kezdve, Mallorcán keresztül, egészen Törökországig talál akciós utakat.

Nézze végig oldalunkat, és csapjon le ajánlatainkta, hisz a nyári főszezon a last minute fő időszaka is!

Last minute vadászathoz használja Értesítés szolgáltatásunkat!
Miért válassza last minute-hez a Start Utazást?
Minden, legalább jó minőségű last minute megtalál itt
Legkésőbb naponta frissülő szuper akciók
Teljes biztonságban van, mert a last minute utakra is vonatkozik a
Start Utazás Védőháló
Nagyon gyors ügyintézés az országban 11 helyen
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások