A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára

Ablak a Világra - Utazási magazin


A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára
Kapcsolódó utazások

Válasszunk mi a fontosabb a kényelem vagy az ár?

Budapestről kényelmesen egy átszállással a legtöbb esetben AIR FRANCE vagy KLM járattal tudunk Punta Canára repülni. Azonban - hacsak nincs akkora szerencsénk, hogy kifogunk egy jó kis akciós repülőjegyet - nem ez a legolcsóbb megoldás. A légitársaságok egy évben 3-4 alkalommal hirdetnek akciót Dominikára, és sohasem az ünnepi időszakokra. A nyári időpontok általában olcsóbbak, mint a téliek, hiszen Punta Canán télen van a főidőszak!

A másik lehetőség, hogy bécsi indulást választunk. Schwechaton egy fizetős parkolóban (parkolási jegy itthon kapható a jobb utazási irodáknál) hagyjuk a nyaralás teljes időtartamára az autót. A parkolás egy hétre kb. 20.000,-ba kerül. Ennél azonban sokkal többet spórolhatunk a bécsi utazási csomag árakon, összehasonlítva őket a budapesti indulással. Bécsből charterjáratot üzemeltetnek Punta Canára, emiatt itt előfordulnak a last minute akciók. Mivel Budapestről csak menetrend-szerinti járatok vannak, sohasincsenek last minute akciós dominikai nyaralások. 

Azaz kövessük ezt a szabályt ha olcsón szeretnénk egzotikus helyen nyaralni: amennyiben megtehetjük foglaljuk le a dominikai nyaralást kb. fél évvel a tervezett utazás előtt, így szinte biztosan kifogunk egy jó kis budapesti akciót. 

Ha ezt elszalasztottuk és last minute, azaz az utolsó percekben kelünk útra, akkor nézzünk körül a bécsi indulású charterjáratokkal kapcsolatban!

Forrás: Kovács Dominika


Kapcsolódó utazások

Forrás: Az Utazó magazin  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek