A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára

Ablak a Világra - Utazási magazin


A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára
Kapcsolódó utazások

Válasszunk mi a fontosabb a kényelem vagy az ár?

Budapestről kényelmesen egy átszállással a legtöbb esetben AIR FRANCE vagy KLM járattal tudunk Punta Canára repülni. Azonban - hacsak nincs akkora szerencsénk, hogy kifogunk egy jó kis akciós repülőjegyet - nem ez a legolcsóbb megoldás. A légitársaságok egy évben 3-4 alkalommal hirdetnek akciót Dominikára, és sohasem az ünnepi időszakokra. A nyári időpontok általában olcsóbbak, mint a téliek, hiszen Punta Canán télen van a főidőszak!

A másik lehetőség, hogy bécsi indulást választunk. Schwechaton egy fizetős parkolóban (parkolási jegy itthon kapható a jobb utazási irodáknál) hagyjuk a nyaralás teljes időtartamára az autót. A parkolás egy hétre kb. 20.000,-ba kerül. Ennél azonban sokkal többet spórolhatunk a bécsi utazási csomag árakon, összehasonlítva őket a budapesti indulással. Bécsből charterjáratot üzemeltetnek Punta Canára, emiatt itt előfordulnak a last minute akciók. Mivel Budapestről csak menetrend-szerinti járatok vannak, sohasincsenek last minute akciós dominikai nyaralások. 

Azaz kövessük ezt a szabályt ha olcsón szeretnénk egzotikus helyen nyaralni: amennyiben megtehetjük foglaljuk le a dominikai nyaralást kb. fél évvel a tervezett utazás előtt, így szinte biztosan kifogunk egy jó kis budapesti akciót. 

Ha ezt elszalasztottuk és last minute, azaz az utolsó percekben kelünk útra, akkor nézzünk körül a bécsi indulású charterjáratokkal kapcsolatban!

Forrás: Kovács Dominika


Kapcsolódó utazások

Forrás: Az Utazó magazin  

Kapcsolódó cikkek

Dominikai Köztársaság, a Karib-tenger gyöngyszeme All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Egészségügyi tippek karibi utazóknak Dominika - minden nap vasárnap Dominika nyaralás, top 10 látványosság turistáknak A legolcsóbb lehetőségek, hogy eljussunk egy szenzációs nyaralásra dominikára Dominika legszebb strandjai, segítünk a választásban Koktélozni jó! Hol máshol, mint Dominikán Családoknak a legmelegebben ajánljuk! Memories Splash Punta Cana, Dominikai Köztársaság Miért utazzunk a gyerekekkel a Dominikai Köztársaságba Miért látogass el Dominikára? A vulkáni kürtőben forró tó története Nyaralás Dominikán: Punta Cana legjobb strandjai Aktív pihenés Punta Canán Éjszakai élet Punta Canán, forró karibi éjszakák Dominikán Vásárlás Punta Canán, Dominika üdülőparadicsomában TOP ingyenes programok Dominikán 10 legnépszerűbb turisztikai látványosság Dominikán 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz Altagraciai Szűz napja Dominikai karnevál Függetlenség napja Utazás a járvány idején: Dominika Hová lehet most utazni? (2021.02.09) Karib-tengeri kalandozások: kihagyhatatlan karibi szigetek csak a Start Utazásnál! Egyre több honfitársunk indul neki távoli, egzotikus úti céloknak, főszezonon kívül is! Részletes időjárás jelentés Dominikáról, havi bontásban Dominika legszebb partszakaszait keresed? Szerintünk ezek azok! Kedvenc szállodáink Dominikán sorozat I. rész: Breathless Punta Cana Resort & Spa 5* Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások