TOP ingyenes programok Dominikán

Ablak a Világra - Utazási magazin


TOP ingyenes programok Dominikán
Kapcsolódó utazások

Menekülj el a rossz idő elől a napsütötte Dominikai Köztársaságba az őszi és téli időszakban! Hisz itt minden lehetőség adva van, hogy egy remek nyaralásban legyen részed. Az ingyenes lehetőségekről pedig ne is beszéljünk! Tehát összegyűjtöttünk Neked ebben a cikkben, minden pénztárcabarát programot.

1. Ingyenes lehetőség Dominikán: Santo Domingo
Santo Domingo nemcsak a Dominikai Köztársaság fővárosa, de a karibi térség leghíresebb városa is. Gazdag gyarmati történelemmel és rengeteg látnivalóval rendelkezik.

Összes dominikai utazás >>

2. Ingyenes lehetőség Dominikán: Malecón
Tegyél egy sétát ezen az óceánparti sétányon vasárnap, amikor a motorosok ki vannak tiltva a környékről. Ez egy védett területnek és egy nemzeti parknak a része. Nagyon népszerűek az esti séták, így nagy tömegre számíthatsz, valamint élő zenére is.

Minden all inclusive dominikai utazás >>

3. Ingyenes lehetőség Dominikán: Punta Cana
Punta Cana a legkedveltebb városok egyike Dominikán. Nagyon híres a turisták körében is, nem véletlenül. 1970 óta a legjobb turistacélpontként tartják számon a gyönyörű strandjai miatt.

Bavaro Beach, Dominika >>

4. Ingyenes lehetőség Dominikán: Choco Museo
Ha édesszájú vagy a punta canai Choco Múzeum a te helyed! A múzeumba való belépés ingyenes. Járd be a csokoládégyárat és nézd meg hogyan készül az „istenek eledele”. Ha nem tudsz ellenállni a csokoládé okozta vágynak, akkor a boltban számos termék közül választhatsz.

Vásárlás Puna Canán, Dominika üdülőparadicsomában >>

5. Ingyenes lehetőség Dominikán: El Cortecito & Los Corales
Ha strandolni és pihenni jöttél a szigetre, akkor ezt a strandot válaszd! Az El Cortecito és a Los Corales Bavarón találhatóak, és egész nap élvezheted a nap melegét, valamint a parti szellőt. A közelben éttermek és bárok várják a turistákat.

Punta Cana nyaralás >>

6. Ingyenes lehetőség Dominikán: Punta Cana Karnevál
Minden évben, március első szombatján rendezik meg a Punta Cana karnevált. A színes maszkok, jelmezek és a varázslatos hangulat örökre magával ragad. Élvezd a zenét és a táncot, mert a belépés természetesen ingyenes.

Akciós nyaralások Dominikán >>

7. Ingyenes lehetőség Dominikán: Puerto Plata
A Dominikai Köztársaság északi részén található ez a turisták által kedvelt régió, csodás strandjaival. Ez a terület ad otthont a sziget legjobb üdülőhelyeinek.

Miért látogass el Dominikára >>

8. Ingyenes lehetőség Dominikán: Playa Sosua
Élvezd a gyönyörű türkizkék vizet és a fehérhomokos partot Puerto Plata keleti részén. Évente turisták és helyiek százait is köszönti ez a csodás hely. Szeretsz könnyű búvárkodni? Akkor szemüveget fel és élvezd a víz alatti parkot. A Playa Sosua tökéletes hely arra, hogy elmenekülj kicsit a hétköznapok elől és kikapcsolódj.

TOP 10 dominikai látványosság >>


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek