Vásárolgatás és hagyományos termékek

Ablak a Világra - Utazási magazin


Vásárolgatás és hagyományos termékek
Kapcsolódó utazások

Egy nyaraláson természetesen a vásárlás sem utolsó szempont. Ha az ember az utazási során szeretne megismerkedni a helyi kultúrával, akkor érdemes válogatni a hagyományos termékek közül is.

Egy Zakynthos-i nyaralás során a turista élvezheti és válogathat az üzletek és strandok számos fajtája közül. Jelen vannak a tipikus helyi termékeket, kézműves tárgyakat és szuveníreket árusító boltok. Zante szigetén számos ékszereket árusító üzletet találunk, de ezen kívül beszerezhetőek a kézzel készített kerámiák, bőrből készült cikkek valamint szőnyegek is. Édes szájúaknak tökéletes lehet a Dolci Artigianali Di Zakynthos. Az 1910 óta működő bolt speciális édességeket valamint tipikus Zakynthos-i különlegességeket árusít.

A Gold M-ben mindenki rátalálhat a neki tetsző ékszerre. Egyedi minták közül is választhatunk.

Ha egy kis olasz különlegességre vágynál Zakynthos városában, akkor menj el Piero olasz fagylaltozója (Piero’s Italian Ice Cream Shop) ahol igazi házi fagylaltot kóstolhatsz meg.

Ha érdekelnek a gyönyörűséges kézzel készült tárgyak látogasd meg a Kerámia Art Studiót ami egy kis faluban, Marineika-ban található, mindössze 4 km-re Zakynthostól. Ezek a kerámiából készült tárgyak nem csak szépek, de funkcionálisan is hasznosak.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Makrigialos, a zsúfoltságtól mentes görög nyaralóhely All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Kefalonia régen és ma Görögország legnépszerűbb nevezetességei Görögország legnépszerűbb szállodái Chalkidiki-félsziget: Poszeidon háromágú szigonya Kefalonia: szépet kerestünk, de gyönyörűt találtunk! Nemzetek konyhája: görög receptek I. Nemzetek konyhája: görög receptek II. Nemzetek konyhája: görög receptek III. Étkezés Görögországban Dél-Kréta, illata akár Afrikáé A görög kávéház Kalymnos, a természet ereje művészetet alkot Karpathos ezernyi arca, a váratlan szépség Olajfa és olajbogyók Telendos, a kővé vált lány szigete Lesbos, ahol jó szeretni, és szeretve lenni Karphatos, a hagyományőrzés szigete Samos Skopelos, a Mamma Mia! film forgatásának helyszíne Készpénzzel vagy hitelkártyával Görögországban? Az egyik legfinomabb görög édesség Önök ide utaznak nyaralni 2014-ben: TOP5 nyaralás célország Mennyei freskók és pazar villák – Symi Gyros, a világhódító szendvics Ásó, kapa, bazi nagy görög lagzi TOP6 - Önök ide utaznak az idén Szkopelos - Az év minden napjára egy esküvő Görög szigetvilág Zakynthos, Görögország gyöngyszeme Zakynhos strandjai 4 ok, amiért Zakynthos-on kellene nyaralnod TOP 10 dolog, amit ne hagyj ki, ha Zakynthos-on jársz Zakynthos-i éjszaka Szórakozás és sportolás Zakynthos-on Top 10 görög étel, amit muszáj kipróbálni Zakynthos-i kultúra Zakynthos-i Nemzeti Tengeri Park Vásárolgatás és hagyományos termékek Nyaralás Görögországban: mit és hogyan válasszak? 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz Top 5 úti cél Krétán Top 10 étel, amit ki kell próbálnod Görögországban Csodálatos beszámoló Korfuról Nyaralás Görögországban a koronavírus idején (2020.08.04) Úgy nyaralhat, mint még sose: üres strandok várják Görögországban TOP 5 KEDVENC ÉTELÜNK ÉS ITALUNK, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD, HA GÖRÖGORSZÁGBAN NYARALSZ Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások