Makrigialos, a zsúfoltságtól mentes görög nyaralóhely

Ablak a Világra - Utazási magazin


Makrigialos, a zsúfoltságtól mentes görög nyaralóhely
Kapcsolódó utazások

Makrigialos Észak-Görögországban a magyar utazók által jól ismert Olymposz Riviérán, Thesszalonikitől kb. 40 km-re délre, valamint Katerinitől 20 km-re északra helyezkedik el.

Az ide utazókat tiszta levegő, festőien szép zöld természet, hosszú lassan mélyülő homokos tengerpart várja, mely mentes az üdülőhelyek megszokott zsúfoltságától.

Makrigialos partszakaszát „kék zászló” díjjal is kitüntették, ez egy nemzetközi elismerés a víz minőségét és a tiszta strandokat illetően. Az üdülőhely még őrzi igazi hamisítatlan halászfalu jellegét. Megközelítően kb. 2000 helyi lakosa is van, így alkalom nyílik arra, hogy az odalátogatók jobban megismerhessék az ország hagyományait, kultúráját, a régió sajátosságait.

A városnak hosszú, homokos szabad strandja van, fokozatosan mélyülő tengerparttal. Minden nap más és más tengeri öböl és strand várja a nyaralókat, Afrodite Beach, Pydna Beach, Venus Beach, Robinson Beach, Pirgos Beach, Agiannis Beach. A tengerparti kávézók napernyői és nyugágyai alatt kellemesen telik az idő, enyhe szél fújdogál.

A tengerparton hangulatos tavernák, kávézók várják a vendégeket. Az éjszakai szórakozóhelyek is ott vannak, diszkóba a mi vendégeink díjmentesen mehetnek be.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások