Zakynthos-i éjszaka

Ablak a Világra - Utazási magazin


Zakynthos-i éjszaka
Kapcsolódó utazások

A Zakynthos-i éjszakai élet két fő részre bontható. Természetesen nem mindenki élvezi a hatalmas nyüzsgést maga körül. Zakynthos központja és Vassilikos ideális helyszín azoknak, akik nyugodt, békés környezetben szeretnék tölteni az estélyüket. A régióban több étterem, kávézó és vendéglő található, ezeken a helyeken nyugodt körülmények között élvezheted a vacsorát, beszélgethetsz és tölthetsz el egy csendesebb estét.

Azoknak viszont, akik szeretnék belevetni magukat egy őrületes buliba a sziget déli része a legmegfelelőbb. Argasi, Laganas vagy Kalamaki, ideális választás. A bárokban és klubokban nagy a forgalom a nyári időszakban. A szórakozás folyamatos. A buli már az esti időszakban elindul, és hajnalig vége sem ér. A tánc és a zene ilyenkor jellegzetes összetevői az estének.

Néhány szórakozóhely, amit érdemes meglátogatnod:

• Catakomves Club

Az egyik legkisebb bár a sziget keleti partján található. Egyike a legrégebben működő szórakozóhelyeknek. Ha betérsz kiváló koktélokat kóstolhatsz meg. A hely is különleges, hiszen misztikus hangulata még izgalmasabbá teszi az estét.

• Paraporo
Napközben tökéletesen alkalmas egy kellemes kávézásra, viszont este a főszerep a táncé és a zenéé.

• Barrage klub

A klub belső részén, te lehet a táncparkett ördöge, ez a terület a mozgásé. Ha viszont szeretnél megpihenni egy kicsit, a kinti kertben elfogyaszthatsz egy koktélt és beszélgethetsz a barátaiddal.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Görögország legnépszerűbb nevezetességei Görögország legnépszerűbb szállodái Chalkidiki-félsziget: Poszeidon háromágú szigonya Kefalonia: szépet kerestünk, de gyönyörűt találtunk! Dél-Kréta, illata akár Afrikáé A görög kávéház Kalymnos, a természet ereje művészetet alkot Karpathos ezernyi arca, a váratlan szépség Telendos, a kővé vált lány szigete Lesbos, ahol jó szeretni, és szeretve lenni Karphatos, a hagyományőrzés szigete Samos Skopelos, a Mamma Mia! film forgatásának helyszíne Készpénzzel vagy hitelkártyával Görögországban? Önök ide utaznak nyaralni 2014-ben: TOP5 nyaralás célország TOP6 - Önök ide utaznak az idén Szkopelos - Az év minden napjára egy esküvő Görög szigetvilág Zakynthos, Görögország gyöngyszeme Zakynhos strandjai 4 ok, amiért Zakynthos-on kellene nyaralnod TOP 10 dolog, amit ne hagyj ki, ha Zakynthos-on jársz Zakynthos-i éjszaka Szórakozás és sportolás Zakynthos-on Zakynthos-i kultúra Vásárolgatás és hagyományos termékek Nyaralás Görögországban: mit és hogyan válasszak? 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz Top 5 úti cél Krétán Csodálatos beszámoló Korfuról Nyaralás Görögországban a koronavírus idején (2020.08.04) Úgy nyaralhat, mint még sose: üres strandok várják Görögországban TOP 5 KEDVENC ÉTELÜNK ÉS ITALUNK, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD, HA GÖRÖGORSZÁGBAN NYARALSZ Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások