Úgy nyaralhat, mint még sose: üres strandok várják Görögországban

Ablak a Világra - Utazási magazin


Úgy nyaralhat, mint még sose: üres strandok várják Görögországban
Kapcsolódó utazások

Zsúfoltság nélküli nyaralóhelyek, remek árak várnak most Görögroszágban!

Ritkán adódik olyan, hogy Görögországban a nyár kellős közepén zsúfoltság mentesen lehessen eltölteni a nyaralást. Olyan élményben lesz része, amire mindig emlékezni fog. Alig vannak turisták, üresek a strandok, az éttermek, a bárok, tavernák.  A máskor elözönlött látványoságoknál sem kell tülekedni, végre olyan képeket készíthet amin nincs más, csak a téma. A görögök este kint boroznak az utcákon és maguk is élvezik a nyugalmat. Mintha nem is ugyanaz az ország lenne. 

Ugyanakkor Görögország jelenleg zöld zónába tartozik, azaz szabadon lehet ki- és beutazni. Alacsonyak az árak és a helyiek most tényleg örülnek a vendégeknek. 

Páratlan élmény, talán nem lesz ilyen máskor a közeljövőben. El kell menni és meg kell tapasztalni! 

Az árak most nagyon kedvezőek, az utazás előtti teendőkről és a görögországi helyzetről itt talál részletes ismertetőt.

Még közel egy hónap hátra van a nyárból. Vétek elszalasztani ezt a kivételes lehetőséget, nem valószínű, hogy hamar adódik újra ilyen.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! Görögország legnépszerűbb nevezetességei Görögország legnépszerűbb szállodái Chalkidiki-félsziget: Poszeidon háromágú szigonya Kefalonia: szépet kerestünk, de gyönyörűt találtunk! Dél-Kréta, illata akár Afrikáé A görög kávéház Kalymnos, a természet ereje művészetet alkot Karpathos ezernyi arca, a váratlan szépség Telendos, a kővé vált lány szigete Lesbos, ahol jó szeretni, és szeretve lenni Karphatos, a hagyományőrzés szigete Samos Skopelos, a Mamma Mia! film forgatásának helyszíne Készpénzzel vagy hitelkártyával Görögországban? Önök ide utaznak nyaralni 2014-ben: TOP5 nyaralás célország TOP6 - Önök ide utaznak az idén Szkopelos - Az év minden napjára egy esküvő Görög szigetvilág Zakynthos, Görögország gyöngyszeme Zakynhos strandjai 4 ok, amiért Zakynthos-on kellene nyaralnod TOP 10 dolog, amit ne hagyj ki, ha Zakynthos-on jársz Zakynthos-i éjszaka Szórakozás és sportolás Zakynthos-on Zakynthos-i kultúra Vásárolgatás és hagyományos termékek Nyaralás Görögországban: mit és hogyan válasszak? 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz Top 5 úti cél Krétán Csodálatos beszámoló Korfuról Nyaralás Görögországban a koronavírus idején (2020.08.04) Úgy nyaralhat, mint még sose: üres strandok várják Görögországban TOP 5 KEDVENC ÉTELÜNK ÉS ITALUNK, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD, HA GÖRÖGORSZÁGBAN NYARALSZ Mi a különbség az all inclusive és az ultra all inclusive ellátások között?


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások