Nyugat Kréta

Ablak a Világra - Utazási magazin


Nyugat Kréta
Kapcsolódó utazások

Kréta nyugati varázsa

ChaniaHol együnk?

Portes
A keskeny Portou utcán található kis taverna, kiemelkedik a többitől, hiszen egy kis csavarral készítik a krétai ételeket, beleértve az olyan finomságokat is, mint például az ánizskapros pite.
Ne hagyjuk ki:  Kréta nyugati partja több kisebb településből és a sziget legnagyobb tengerpartjaiból áll. Habár manapság már nem olyan titkosak, mint régen voltak, még ma is érdemes ellátogatni ide. Falasarnához közel régi görög romokat találhatunk, amíg Elafonisi szigete egy azúr kék lagúnában található, mely homokjának színe fehéres rózsaszín.

Tudj meg többet Krétáról >>

Minden, ami dél-nyugat Kréta

Loutro: Hol együnk?

Blue House
A taverna az azonos nevű hotelben található közvetlen a vízparton. Ez egy tökéletes hely egy csendes esti vacsorához.
Ne hagyjuk ki: A part mentén található a híres szurdok a Samaría, amely Európa leghosszabbja. Sajnos az egész szigetről jönnek ide a turisták, így előfordulhat, hogy kicsit zsúfolttá válik a hely. A kalandvágyóknak érdemes ellátogatni a kevésbé ismert Aradaina szurdokhoz is, amely épp olyan különleges, mint a Samaría. Menjünk fel a Loutróból induló kígyózó ösvényen, majd le a szoroson, ahol a Mamara csodás kavicsos tengerpartjára bukkanhatunk és kipihenhetjük magunkat, hiszen ez a túra egy egész napot vesz igénybe.

Kréta Keleten >>


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások