Megnyílt a szentgotthárdi fürdő

Ablak a Világra - Utazási magazin


Megnyílt a szentgotthárdi fürdő
Kapcsolódó utazások

Néhány hetes próbaüzemet követően a közelmúltban hivatalosan is megnyitott Szentgotthárd új büszkesége, a St. Gotthard Spa & Wellness fürdő. A közel kétmilliárd forintos beruházással, 300 milliós állami támogatással létrehozott létesítmény egész évben működik, medencéinek többsége a mediterrán hangulatú, rengeteg zöld növénnyel díszített épületben kapott helyet.

A fürdőben 1500 négyzetméteres vízfelület, különleges csúszdák, pezsgőfürdők, szaunák, gyógy- és wellnesskezelések várják a felüdülésre vágyó vendégeket. Az épületben szépségfarm is helyet kapott, ahol akár a mézes vagy csokoládés pakolásokat is kipróbálhatják a vendégek. Hamarosan elindul a 260 ágyas, 500 fő befogadására alkalmas konferenciakapacitással rendelkező Thermal Hotel St. Gotthard**** építése a fürdő szomszédságában, amely közvetlenül csatlakozik a fürdőhöz.

A későbbiekben további szállodák, üdülőfalu és luxuskemping épülhet a fürdő közelében. Dr. Gömbös Sándor, a fürdőt üzemeltető, 100%-ban önkormányzati tulajdonú Gotthard Therm Kft. ügyvezetője és Kocsis Tamás fürdőigazgató napi 6-700 vendégre számít a létesítményben. Az eddigi adatok szeri nt 80 százalékban külföldiek, elsősorban osztrákok és németek veszik igénybe a fürdő szolgáltatásait. A város a turizmust tekinti kitörési pontnak, ezért a rábai vadvízi evezéstől a barokk emléktúráig sokféle különleges programmal várják a Szentgotthárdra látogatókat. A város turisztikai kínálatának népszerűsítésében nagy szerepet szán az önkormányzat a fürdőnek.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások