Szilveszter Itthon

Ablak a Világra - Utazási magazin


Szilveszter Itthon
Kapcsolódó utazások

Az év utolsó napjainak eltöltésére számtalan ajánlat közül válogathat az utazni vágyó. Sok külföldi út mellett azonban érdemes az itthoni ajánlatok között is keresgélni. A szilveszter belföldi eltöltésének egyik előnye, hogy kevesebb utazással jár, és így több idő jut a tényleges pihenésre is. Sok szálloda kínál ezekre a napokra is programokat, de a városok is megtartják saját évbúcsúztatójukat.

Szinte az összes nagyobb városban utcabállal búcsúztatják az óesztendőt és köszöntik az újat. Ingyenes koncertek és tűzijáték tekinthető meg ilyenkor, és vásári forgatag is kíséri az eseményeket. Aki viszont nem nyüzsgésre vágyik, az is válogathat a pihentető programok közül az országhatáron belül is.

A téli sportok szerelmeseinek a hegyek jelenthetnek kikapcsolódást. Bár a hó mennyisége nem megjósolható, több pályán (Bánkút, Mátraháza, Mátraszentistván) hóágyúval biztosítják a pályák megfelelő állapotát. Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy Magyarországon számos helyen jó minőségű termálvíz található, ami gyógyító hatása mellett kellemes kikapcsolódást is jelent.

A legtöbb szálloda az óév búcsúztatásául plusz programot is szervez, így ezek között is nagy a választék. Ha szilveszter belföldön történő eltöltését választja akkor könnyen összekapcsolhatja a szórakozást és wellness szállodák nyújtotta kényelmet. Családosoknak is ideális megoldást jelentenek az élményfürdők.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások