Challengeland: kaland az egész családnak

Ablak a Világra - Utazási magazin


Challengeland: kaland az egész családnak
Kapcsolódó utazások

Challengeland néven, 2006. április 30-án hazánkban elsőként, Budapesten nyitott meg az egyedi tervezésű erdei drótköteles akadálypálya.

Az erdei drótköteles akadálypályák olyan szórakoztató, ügyességi- és több nehézségi fokozatú pályák, amelyeket fákra és fák közé telepítettek az alkotók, amelyeken a felhasználó önállóan halad végig mialatt a különféle technikai eszközöknek, és a szakképzett személyzetnek köszönhetően folyamatosan biztonságban van.

Kisgyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. Ajánljuk továbbá azoknak a gyerek és felnőtt csoportoknak, sok mozgást igénylő és szerető egyéneknek, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kipróbálják önmagukat egy csodálatos környezetben felépült, eredeti és egyedi akadálypályán.
A 100-150 cm testmagasságú gyerekek részére(kis pályák), valamint a 150 cm-nél magasabb gyerekek és felnőttek részére (nagy pályák) alakítottuk ki a pályákat.

A nagy pályákból 5 nehézségi szintű van - zöld, lila, kék, piros és barna pálya. A kis pályákból 4 nehézségi szintű van - sárga, narancs, pink és szürke pálya. Mindkettőhöz kapcsolódik egy-egy csúszópálya is.

Bárki is jön hozzánk megtalálja a számára megfelelő szintet. A szükséges biztonsági felszereléseket (beülő, védősisak, kesztyű) a cégünk biztosítja. A 2007. évtől a cégek és egyéb csoportok számára elkészült a csapatépítő pálya is, ahol a kollégák egymás segítségével teljesíthetik az akadályokat.

A Challengeland  Kalandpálya Budapesten a Normafától 5 percre, a Csillebérci Szabadidőközpont területén közvetlenül a gyermekvasút megállójánál található.

További információ:
http://www.gyermekvasut.hu/kihivasok.html 


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások