Thaiföldi helyzetjelentés 2023-ban: visszatért az élet, most érdemes utazni

Ablak a Világra - Utazási magazin


Thaiföldi helyzetjelentés 2023-ban: visszatért az élet, most érdemes utazni
Kapcsolódó utazások

Thaiföldet sem kímélte a koronavírus-járvány és az ezzel járó utazási korlátozások, ráadásul - mint megannyi ázsiai ország - sokkal később nyitott a turisták felé, mint a világ más tájai.

Szerencsére idén már szabadon, minden korlátozástól mentesen utazhatunk a magyarok által is közkedvelt, egzotikus országba. Amennyiben Ön is egzotikus nyaralást tervez, Thaiföldet vegye a bakancslista elejére, mert a fenti okok miatt idén még nem kell hatalmas tömegre számítania. Emiatt a szolgáltatások (repülőjegy, szállás, programok) árai is olcsóbbak lehetnek, mintha megvárja, amíg visszatérnek a turisták a világ minden országából.  Azzal azonban mindenképp számolnia kell, hogy a covid előtti évekhez képest itt is felfelé kúsztak az árak, a 2020-as évekhez képest 20-30%-os drágulás is elképzelhető. Nagy turista dömpingre számít a maláj fapados cég az AirAsia is, hiszen leányvállalata, az AirAsiaX számos új desztináció nyitását jelentette be a tavalyi év derekán. A hírek szerint 2023-tól nekünk nagyon is kedvező ajánlatokkal érkeznek majd az európai piacokra, ugyanis Bangkok-Bécs, Bangkok-Prága és Bangkok-Budapest járatokat indítanak majd a hírek szerint.

Nagyon várjuk, sok szerencsét kívánunk hozzá Air Asia! Ez hatalmas lehetőség a régiónknak, hiszen egy direkt Bangkok járattal kényelmesebb (és remélhetően kedvező árú) lesz az utazás és megnyílik az út a további szuper üdülőhelyek felé Ázsiában. 

 

Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkek

All inclusive, azaz minden mi szem, szájnak ingere! A világ legjobb helyeinek listája Délkelet-Ázsia egészségügyi veszélyei Szexturizmus biztonságosan A malária-fertőzés melegágya a dél-kelet ázsiai mocsaras vidékei Thai etikett Hua Hin, egy thai újdonság Thai szigetek: Koh Phi Phi, a Beach című filmből ismerheti Thai szigetek: Koh Lanta, pihenni vágyóknak ajánljuk Thai üdülőhelyek: Khao Lak, németül beszélők előnyben! Mikor menjünk Thaiföldre nyaralni? Templomokon innen és túl – Bangkok szent arca Bangkok kevésbé ismert oldala Természet és hagyomány: Thaiföld Koh Samui: sztárok és életművészek nyaralóhelye 7 ok, amiért Thaiföld annyira szerethető Mindent a szemnek: Thaiföld természeti értékei Mit csinálj Thaiföldön? Az 5 legszebb templom Thaiföldön Thai fesztiválok és rendezvények-2017 Nem kell elkerülni Bangkokot a királyi ceremónia alatt 8 elengedhetetlen alkalmazás családos tengerparti vakációhoz 10 szuper úti cél Thaiföldön, amit feltétlenül látnod kell :) Etikett Thaiföldön-avagy mit szabad és mit nem Thaiföld, az ezerarcú ország Top 10 izgalmas strand Thaiföldön Thaiföld különleges látványossága - az úszópiac Thaiföldi kikapcsolódás, de mikor utazzunk? Ifjúsági kalauz Thaiföldre Thai fesztiválok Thaiföld nyáron 7 csodálatos program Thaiföld csapadékosabb szezonjaiban Thaiföld-minden amit tudni kell a majmokról Thaiföldi helyzetjelentés 2023-ban: visszatért az élet, most érdemes utazni Egyre több honfitársunk indul neki távoli, egzotikus úti céloknak, főszezonon kívül is! Bangkok, mindenképpen jó tudni! :)


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások