Phuket nyaralás

A Phuketi nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Phuketi nyaralás, a Phuketi nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 10 utazás közül választhat.

Phuketi nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, megtestesült trópusi paradicsom, mindenki számára kínál szórakozási felüdülési, kikapcsolódási lehetőséget.

Phuket utazás TOP 10

Phuket úti célok

Az összes Phuket nyaralás »

Az összes Phuket nyaralás »

Phuket ismertető

Nyaralás a „mosoly országának” legcsodálatosabb szigetén - Phuket
A geológiai adottságait tekintve igen különböző régiókkal rendelkező Thaiföldet minden bizonnyal a déli szigetvilágára jellemző türkiz színben pompázó, és métereken keresztül átlátszó kristálytiszta vizű tengerpartjai tették vonzóvá az egzotikus nyaralásban gondolkodó turisták számára. Ennek egyik legékesebb bizonyítéka az Andamán-tengerben, Thaiföld nyugati partjai előtt elhelyezkedő Phuket szigete, amely minden olyan európai számára tökéletes választás, aki a télből nyárba szeretne utazni, valamint ezt egy thaiföldi nyaralás keretében szeretné megvalósítani.

A Thaiföld legnagyobb szigetének számító Phuket – amelyet egyébiránt a szárazfölddel hétszáz méter hosszú híd is összeköt – több végtelennek tűnő homokos tengerparti szakasza, a véget nem érő thaiföldi napsütés sugarainak simogató lágysága, a meglehetősen nyüzsgő éjszakai élete, illetve a sziget és közvetlen környezetében rejlő számtalan fakultatív programlehetősége miatt közkedvelt turistacélpontja a „téli nyaralás” szerelmeseinek. Az eredetileg „Jungceylon”, majd „Bukit” azaz „domb” elnevezésre hallgató sziget fővárosa “Phuket Town”, a sziget keleti oldalán fekszik. Ám abban az esetben, ha az urbanizált látványosságokért kevésbé lelkesedő nyaralóként érkezünk a szigetre, akkor a fővárostól nyugati irányban található – pálmafákkal szegélyezett – nyugati part az az üdülőövezet, melynek mesébe illő partjainál az év minden napján élvezhetjük a langyos vizű Andamán tenger simogatását.

Thaiföld és Phuket… 
Történetiségről és a helyi viszonyokról dióhéjban

A huszonegyedik században közigazgatásilag Phuket tartomány részét képező sziget, a korábbi évszázadban meghatározó jólétét a guminak és az ónnak köszönhette, ám geo-stratégiai helyzetéből adódóan a 16. századtól igen kiemelt pontja volt a tengeri kereskedelemnek is.  Mivel a komoly ókori kultúrával is büszkélkedő India és Kína között a kereskedelmi hajóutak egy része erre vezetett, ezért fordul elő oly gyakran a sziget neve a portugál, holland és angol kereskedők feljegyzéseiben. Phuket fő bevételi forrása manapság is az idegenforgalom. Phuket a Thaiföldre szezonálisan visszatérő turisták szerint különbözik az ország más részeitől, mindenekelőtt az itt tapasztalt erőteljes iszlám hatás miatt, amelynek köszönhetően kultúrája sokkal inkább maláj, mint thaiföldi.

Egyébiránt Phuket – mint Thaiföld általában – a helyi árszabást tekintve az egyik legolcsóbb egzotikus nyaralóhely. Legyen szó akár élelmiszerről vagy ruházati cikkről, a thai árak jóval a magyarországi alatt mozognak. Érdemes tudnunk azt is, hogy Phuket szigetén a legkiválóbb adottságú partszakaszokra épült a szállodák és hotelek többsége, így ebből adódóan a legtöbb szálloda a Patong városától a Kata Noi déli részéig húzódó területen található. Ez az övezet egyébiránt kimondottan a legforgalmasabb, illetve szolgáltatásait tekintve a leginkább ellátott tengerparti strandterületnek számít. Az idegenforgalmi zsúfoltságtól és tömegturizmustól mentesebb, nyugalmasabb helyszíneket kedvelők természetesen felkereshetik a sziget más tengerparti helyeit is.

Phuket és tengerpartja
Amit a strandokról és a helyi viszonyokról tudni érdemes

A Phuketet tengerparti fürdőzés céljából felkereső nyaralók számára további értékes információ lehet, hogy a strandok a szigeten közterületnek számítanak, így lényegében csupán néhány nemzetközileg is ismert luxusszállodának van privát kijelölt strandterülete. Az a körülmény is valóságos „kuriózumnak” tekinthető, hogy a strandokra minden esetben érdemes matracot, vagy más gyékényszövetet magunkkal vinnünk, mivel egy néhány éve beiktatott törvény alapján a közstrandok többségén nincs napozóágy és napernyő kölcsönzésre lehetőség, jóllehet ez a tendencia a privát strandokat általában nem érinti. Phuket legkiválóbb standjai a sziget nyugati féltekén találhatóak és igen sokfélék lehetnek annak függvényében, hogy földrajzilag milyen típusú partszakaszt keresünk.

Az igen aktív éjszakai életéről közismert Patong Beach a leghíresebb azok közül a területek közül, amely nappal homokos és pálmafákkal tarkított strandjával, az alkonyatot követően pedig nyüzsgő éjszakai életével várja az ide látogatókat. Abban az esetben, ha kevésbé nyüzsgő éjszakai élettel megáldott, ám luxuskörülmények között képzeljük el nyaralásunkat, akkor a Bangtao Beach területét érdemes választanunk, ahol a sziget legszínvonalasabb luxusszállodáit találjuk. Friss házasként, vagy párunk társaságában érkezve – általánosságban véve a romantikus nyaralás szerelmeseit – várja Kata Beach, amely vakítóan fehérhomokos tengerpartjával egy háborítatlannak tűnő romantikus környezetben várja az ide látogatókat. Kata Beach az a terület, amely nászutas párok mézesheteinek eltöltésére tehát kimondottan alkalmas. 

Phuket, mint a búvárkodás „Paradicsoma”

Az útikönyvek tanúsága szerint Phuket a búvárkodás szempontjából is Thaiföld valóságos „Paradicsomának” tekinthető, ugyanis a sziget és környékének métereken keresztül átlátszó kristálytiszta vize lehetővé teszi az igen gazdag élővilággal, illetve korallszirtekkel megáldott tengerszint alatti területek megcsodálását. Phuket-szigete a kezdők és képzett búvárok számára is tartogat meglepetéseket. A helyi irodák szervezésben kényelmes és családias hajónkon látogathatjuk meg Phi Phi, Racha Yai és Racha Noi szigeteket, illetve, Koh Doc Mai, King Cruiser, Hin Daeng, Hin Muang és más igen közkedvelt merülő helyet is.

Látnivalók és fakultatív programlehetőségek a „mosoly-országának” szigetén

Önmagában persze Phuket kimondottan változatos domborzata – a sziget nagy részét behálózó növényzettel benőtt területei, hegyei, illetve az ezeket elválasztó völgyek, vízesések tavak és persze a sok meseszép tengerparti szakasz – miatt is közkedvelt a turisták körében, ám természeti kincsein túlmenően is számtalan helyi érdekességgel találkozhatunk. A fővárostól északi irányban helyezkedik el például az a thai hagyományokat bemutató falu, ahol a tradicionális mesterségüket űző kézműves mesterek munka közben történő megszemlélése mellett hagyományos táncelőadásokat és állatbemutatókat is megtekinthetünk. Kihagyhatatlan látványosságként tárul elénk a szigeten magasodó 45 méter magas Nagy Buddha szobor, illetve az a félig eltemetett másik Buddha szobor is, amely a legenda szerint halált hoz arra, aki megpróbálja helyéről elmozdítani.

A Phuketi Pillangókert és Akvárium, valamint a Tengeri Kutatóközpont érdekességei mellett kivehetjük részünket a helyi lakosság szemében kimondott büszkeségnek számító Vegetáriánus Fesztivál kilenc napon át tartó eseménysorozatából, de itt tartózkodásunk alatt felkereshetjük a Phang Nga-öböl, a James Bond – sziget és a száz halászcsaládnak otthont adó Panyi halászfalut is.

Phuket nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Phuket üdülőhelyek

Phuket legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Phuket: Grand Mercure Phuket

Phuket: Grand Mercure Phuket

Phuket
Ár:
  682 210
Ft / fő-től (10 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Minden tökéletes volt

Nem tetszik:
Doha Budapest útvonalon a Qatar Airways járaton a kiszolgálás minősége a fapadosokat idézte.

Egyéb:
4.8pont - 6 értékelés
Phuket Graceland Resort & Spa 4*+

Phuket Graceland Resort & Spa 4*+

Phuket
Ár:
  652 600
Ft / fő-től (10 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A szálloda gyönyörű, tiszta és az ellátás - reggeli is tökéletesen megfelelő. A dolgozók nagyon kedvesek, mosolygósak és segítőkészek. A tenger valóban közvetlen a szálloda mellett van.

Nem tetszik:


Egyéb:
4.7pont - 1 értékelés
Rawai Palm

Rawai Palm

Phuket
Ár:
  581 160
Ft / fő-től (10 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Gyönyörű hotel, a szobák, a medencék, az egész olyan mintha a mesében lenne az ember! Fantasztikus személyzet, nagyon jó éttermekkel, félpanzión voltunk, minden tökéletes volt!

Nem tetszik:
A szálloda elhelyezkedése nem túl jó. Se nyüzsgő bazár, se gyönyörű strand nincs gyalogos távolságban. Ezek hiányát azonban kárpótolja az ingyenes transzferekkel és a hihetetlen környezettel! A klíma éjszaka kicsit hangos, szokni kell hozzá.

Egyéb:
Kisgyerekkel, nagyobb gyerekekkel, pároknak, bárkinek ajánlom, komolyan szebb volt, mint a fényképeken. (pedig a fényképek alapján szerettem bele a hotelbe) A 7 éves fiam sírt hogy nem akar hazajönni utolsó este. Kicsekkolás után is bármeddig lehet maradni, olyan öltöző áll rendelkezésre, ahol zuhanyozni is lehet indulás előtt. Persze ingyen. Az igazi élménydús kikapcsolódás paradicsomi környezetben garantált! Phuket csodaszép hely!
Phuket nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Phuket beszámolók

Bangkok, Phuket

Bangkok, Phuket

Phuket, Thaiföld, Phuket, Andamán-tenger, Dél-Thaiföld
Bangkok után 8 napot töltöttünk a csodálatos ORCHID hotelben reggelivel. Az ételek finomak, bőségesek voltak. A szálló tiszta a 4 csillagnak megfelelt, még európai szemmel is. Minden nap takarítottak és ami meglepett - trópusi ország lévén - minden nap vizet kaptunk. Ingyen! A szobalány hozta és tette a hűtőbe. A hotel kertje maga a csoda. Tele ZÖLD növényzettel, a legkülönbfélékkel. Sokról azt sem tudtuk micsoda. A medence tiszta és meleg. A kirándulások, Phi-Phi, James Bond szikla, állatkert, [...]

A teljes bejegyzés

Phuket nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Phuket utazási magazin

Thaiföld nyáron

A thai utazás nyáron ( Júni, Júli, Augusztus) várhatóan esős lesz. A délnyugati  monszun esős napokat hoz magával, ami egészen szeptemberig és októberig tart. De van jó hír is: az eső megtisztítja a poros levegőt, így a turisták száma is bizonyos helyeken egy kicsit kevesebb lesz, mint máskor. Annak ellenére, hogy a nyári esős évszak az idegenforgalom \"alacsony szezonja\", Thaiföld olyan népszerű úticél, ahol a legmagasabban látogatott helyek is alig látnak különbséget a turista forgalomban! Valójában a hátizsákosok száma növekszik egy kicsit, mivel sok diák vesz ki szünetet az iskolából. Az ausztrál utazók  gyakran indítják útjukat Baliba, de néhányan olcsó repülőjáratokat keresnek, hogy élvezhessék Thaiföld szigetét. Bangkok nyáron Bangkok nyáron nagyon meleg és esős, kifejezetten Augusztusban. Egy biztos, itt sosem fog fázni. A naplemente után a napsugárzás nem csökken. Ehelyett az éjszaka párás lesz, a szennyezett páratartalom lecsapódik, és  létrehoz egy [...]
Teljes cikk

Thai fesztiválok

7 őrült fesztivál, amely felvillanyozhatja utazását Thaiföldön. Csak amiatt, mert nem tudunk róla, kár lenne kihagyni ezeket a fesztiválokat. Íme a 7 legismertebb fesztivál, ami miatt érdemes lehet kicsit átszervezni az utazásunkat.  1. Loi Krathong és Yi Peng Bár technikailag két külön ünnep, Loi Krathong és Yi Peng tipikusan eggyé kombinált látványos tűz és fényfesztivál. Több ezer lánggal működő kínai lámpa kerül a levegőbe, és csillagokként jelenik meg az éjszakai égbolton. Eközben Chiang Mai-ban több ezer égő gyertyával díszített apró csónakot engednek rá a folyóra. A folyó és az ég, szó szerint tüzel. A vizuális hatás lenyűgöző! A városban lámpásokkal vonulnak fel, és külön szertartások zajlanak a templomokban. A Loi Krathong az egyik legkedveltebb fesztivál Thaiföldön. Mikor: November Hol: Loi Krathong és Yi Peng a legjobb, a tapasztalatok szerint Észak-Thaiföldön. Továbbá Chiang Mai, Chiang Rai, vagy Mae Cho. 2. Songkran A Songkran, thai újév és a vízi fesztivál [...]
Teljes cikk

Thaiföldi kikapcsolódás, de mikor utazzunk?

Melyik hónapban érdemes Thaiföldre utazni? Thaiföld egy délkelet-ázsiai ország, amelyet trópusi strandok, nagy paloták, ókori romok és buddhista templomok célpontjaként ismerünk. Thaiföld trópusi éghajlatú, különálló monszun, ami azt jelenti, hogy az év bármely időszakában látogat ide, az időjárás meleg, párás és nedves. Három típus van Thaiföldön: november és február közötti hideg, március és május között forró és júniustól októberig esős (monszun) évszak. A hő, a páratartalom és az eső jelentősen változik, attól függően, hogy hova és mikor utazik. Észak Chiang Mai és az Észak-Thaiföld többi része hűvösebb, enyhébb időjárást nyújt egész évben. A hűvös szezonban az átlagos csúcs 26 fok, a legalacsonyabb hőmérséklet pedig 15 fok. A klíma viszont még alacsonyabb lehet a hegyekben, így ez az egyetlen terület Thaiföldön, ahol valaha is szüksége lesz pulóverre. Az utazóknak szem előtt kell tartaniuk, hogy a forró évszakok hőmérséklete könnyedén eléri a 32 fokot vagy akár [...]
Teljes cikk

Top 9 sziget Thaiföldön

Íme egy lista Thaiföld legnépszerűbb szigeteiről, amely segít  kiválasztani, melyik a legjobb  álmai vakációhoz! 1.Koh Lanta |[KEP1]| Koh Lanta elhelyezkedését tekintve közel van Phukethoz, de sokkal csendesebb és kevésbé fejlett. A hosszú sziget mindenki által kedvelt helye lett. A barátságos helyiek pedig nem váltak tipikus turista szigetté, mint más helyeken. Itt található Long Beach, Koh Lanta legjobb strandja;  ez egy hosszú strand a tengerparton és a lágy homokból a mély vízbe süllyed, így úszásra kiváló. 2.Koh Lipe |[KEP2]| Ez a kis sziget a thaiföldi Andamán nyugati oldalán helyezkedik el, amely látható a Koh Lantáról is. A sziget népszerűsége az utóbbi években felemelkedett, és az infrastruktúra is évről évre javul. Kimondva \"Koh Lee-pay\", ahol nincsenek autók és motorkerékpárból is nagyon kevés zavarja az ide látogatókat. Tiszta, nyugodt és többnyire sekély víz teszi tökéletessé a fürdőzést a családok számára. 3.Koh Phi Phi |[KEP3]| Az Andamán [...]
Teljes cikk

Top 10 izgalmas strand Thaiföldön

Jó néhány strandot találhatunk Thaiföldön, ami a világ legjobbjai közé sorolható, így nehéz lehet kiválasztani a legtökéletesebbet.  Mindegyiknek megvan a maga különálló személyisége, így biztosan talál közülük egy olyan strandot, amely illik stílusához. Most összegyűjtöttük a 10 legjobbat. Patong Beach, Phuket – gyönyörű és népszerű |[KEP1]| Phuket sziget legnagyobb strandja Thaiföld legnépszerűbb strandja. Széles partvonal, puha fehér homokkal, meleg vízzel és rengeteg szállodával, étteremmel és vásárlással - lehetetlen unatkozni. A nyüzsgő éjszakai élet izgalmas tömegeket vonz, a jet-ski pedig napról napra magasra fordítja a térfogatot, így a békét és csendet keresők máshová akarnak menni. Railay Beach, Krabi – csendes és sportos |[KEP2]| Bár technikailag a szárazföldön van, Railay Beach csak hajóval érhető el. Tiszta kék víz, kis szigetek a horizonton és a fenséges sziklák körül a előbukkan a kis strand, amely általában nem igazán zsúfolt, kivéve a [...]
Teljes cikk

Thaiföld, az ezerarcú ország

A magyar turisták legkedveltebb távol-keleti célpontja már régóta Thaiföld. A vonzalom nem véletlen, hiszen az ország mind a kultúra, mind a tengerparti élet kedvelői számára bőséges lehetőségeket kínál. A Budapesttől mindössze 8400 kilométerre lévő ország legfőbb vonzereje a kellemes klíma, a csodálatos tengerpart és a barátságos emberek. Thaiföld a novembertől februárig terjedő időszakban, a hűvös évszakban a legkedveltebb, amikor a hőmérő „csupán” 30 fok körüli hőmérsékletet mutat. Ilyenkor kevés az eső, és a hőség is elviselhetőbb az európai ember számára. A legkedveltebb célpontok Bangkok és a tengerparti üdülőhelyek. A közel 7 milliós fővárost a Távol-Kelet Velencéjeként is emlegetik, sokarcúsága, páratlan műemlékei miatt. Bangkok mindaz, amit Thaiföld fővárosától elvárna: zajos, zsúfolt, színes, izgalmas, dübörgő és mosolygós. Vannak ősi helyszínek és modern bevásárlóközpontok, amelyek giccses, mégis csúcsminőségű környezetben találhatóak. Bangkok lehet elsöprő, [...]
Teljes cikk

Thai fesztiválok és rendezvények-2017

A Thaiföldi Turisztikai Hatóság (TAT) június- és július között több mint 20 programot állított össze annak érdekében, hogy a thaiföldi életet a hagyományok és a rendezvények keveredésével felpezsdítse. Lesz többek között: 1. Étel & Zenei Fesztivál 2. Kulturális és Művészeti Fesztivál 3. Kreatív esemény és fesztivál 4. Szabadidős és szórakoztató esemény   Június  A programok június 1-jétől kezdődnek. A Siam tulipán fesztiválon 2017 június 1 és augusztus 31 között a virág szerelmeseinek kedveznek, a Pa Hin Ngam Nemzeti Parkban. Eközben kerül megrendezésre június 1-5 között a Sakhon City God Parádé. A sport szerelmeseiről sem feledkeznek meg, június 3-4-én tartják a Laguna Phuket nemzetközi maratont Phuket szigetén, a Bang Tao strandon, ezt követően június 18-án a 13. Lan Saka Maraton, 21-én pedig a „Run Through the sea towards Pitak island”-tehát Fuss át a tengeren a Pitak-sziget felé- esemény kap helyet. |[KEP1]| Akik vásárolni szeretnének, [...]
Teljes cikk
Phuket nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Phuket nyaralás »
 

Időjárás

Phuket időjárása és a sziget klimatikus viszonyai
A trópusi monszun éghajlattal rendelkező thaiföldi Phuket szigetén tervezett nyaralásunkhoz az időjárás tekintetében – mindenekelőtt az igen alacsony csapadékmennyiség miatt –kétségtelenül a november és március közötti időszak a legalkalmasabb, amely periódus persze a turista főszezont is jelenti ebben a varázslatos világban.

Általánosságban elmondható, hogy az április és november közötti időintervallum sem a meleg hiánya, hanem az egy hónapra jutó 15-18 esős nap miatt kerülendő el Phuket szigetén. A phuketi nyaraláshoz teljesen ideális november és április közötti időszakban a hőmérséklet átlagosan 32-33 Celsius fok körül mozog, ám az ezen kívül eső hónapokban sem csökken 30 Celsius fok alá a hőmérő higanyszála. Phuket szigetén a türkizkékben pompázó tengervíz hőmérséklete jellemzően 27 és 29 Celsius fok között van, és tengerparti fürdőzés céljából érkezőknek a napozásnál még felhős időben is vigyázniuk kell a leégés miatt.

A thaiföldi szigeten a monszun évszak gyakorlatilag júniustól október közepéig tart, amely időszakban egyébiránt több szálloda is csökkenti az árait.

Phuket nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Phuket nyaralás »

Phuket leírás

Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, Thaiföld déli részén, a Krabit, Phi Phit és Koh Lantát is magában foglaló öbölben, az ország keleti oldalán, a gyönyörűséges Andaman-tengerben fekszik.

Phuket északról délre 48 kilóméter hosszú és  21 széles. A sziget kétharmadát hegyek és a rajtuk átfutó völgyek alkotják az északi résztől egészen a délnyugati részig. Phuket legmagasabb megye a az 529 méteres  Mai Tao Sip Song csúcs.  A maradék egyharmad sík vidék a sziget déli területein.

Phuket parvidéke hihetetlenül változatos, egymást érik a gyönyörű lisztfinomságú hófehér korallhomokos strandok, a mészkő szirtek és szigetek, dús trópusi erdővel borított hegyek, lagúnák és rejtett öblök, mangróve öblök, korall borította partok.

Phuket megtestesült trópusi paradicsom, mindenki számára kínál szórakozási felüdülési, kikapcsolódási lehettőséget, első számú vonzereje mégis strandjainban rejlik. Több a világ legszebb strandjai közül sziget nyugati és északi partvidéke mentén található, mint a pezsgő hangulatú Patong Beach. Szinte mindegy, hogy nyüzsgő, élettelteli helyet, vagy eldugott csöndes kis fürdőhelyet kereünk, minden megtalálható szinte karnyújtásnyira a szigeten. A strandok legtöbbje környékén van lehetőség sznorkellezésre.

Szomszédjához, a szintén mesés szépségű Phi Phi-hez hasonlóan Phuket hírét is egy film vitte el e világba. 1974-ben Phuketen forgatták Roger Moor főszereplésével az Aranypisztolyos férfi című James Bond film egy részét. A film forgatásának helyszínét, a Phang Nga-öbölöt a mai napig James Bond-öbölként emlegetik, de gyakran találkozhatunk azzal, hogy egész Phuketre, mint James Bond-szigetre hivatkoznak.

Phuket nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Útlevél
Minden Thaiföldre utazónak legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

Vízum
A diplomata vagy szolgálati útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok 90 napig vízummentesen tartózkodhatnak a Thaiföldi Királyság területén. 
2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással  egy alkalommal meghosszabbítható (az időtartam elbírálása a bevándorlási hivatal hatásköre)

A vízum beszerezhető:
Thaiföldi Királyság Magyarországi Nagykövetségén
1025 Budapest, Verecke út 79.
Tel.: 438 4020; Fax: 438 4023

A vízum érvényessége
Az összes vízumtípus a kiadástól számított 90 napig érvényes.

Magyar Köztársaság Nagykövetségének címe:
20th Floor, Oak Tower
President Park Condominium, Sukhumvit Soi 24, Sukhumvit Road, Phrakanong,
Bangkok 10110
Tel.: 00 (66 2) 661 1150/51/52
Fax: 00 (66 2) 661 1153

Phuket nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Phuket adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások