Thai fesztiválok és rendezvények-2017

Ablak a Világra - Utazási magazin


Thai fesztiválok és rendezvények-2017
Kapcsolódó utazások

A Thaiföldi Turisztikai Hatóság (TAT) június- és július között több mint 20 programot állított össze annak érdekében, hogy a thaiföldi életet a hagyományok és a rendezvények keveredésével felpezsdítse.

Lesz többek között:

1. Étel & Zenei Fesztivál

2. Kulturális és Művészeti Fesztivál

3. Kreatív esemény és fesztivál

4. Szabadidős és szórakoztató esemény

 

Június 

A programok június 1-jétől kezdődnek. A Siam tulipán fesztiválon 2017 június 1 és augusztus 31 között a virág szerelmeseinek kedveznek, a Pa Hin Ngam Nemzeti Parkban. Eközben kerül megrendezésre június 1-5 között a Sakhon City God Parádé. A sport szerelmeseiről sem feledkeznek meg, június 3-4-én tartják a Laguna Phuket nemzetközi maratont Phuket szigetén, a Bang Tao strandon, ezt követően június 18-án a 13. Lan Saka Maraton, 21-én pedig a „Run Through the sea towards Pitak island”-tehát Fuss át a tengeren a Pitak-sziget felé- esemény kap helyet.

Thai fesztiválok és rendezvények-2017

Akik vásárolni szeretnének, látogassanak el a június 15-augusztus 15 között tartó thaiföldi „Amazing Grand Sale”-re, melynek helyszínei az áruházak, szállodák, és éttermek lesznek.

Ha már egészség, akkor kihagyhatatlan program lesz a június 16-25 között megrendezett Rambutan-Durian gyümölcs fesztivál. Június végét egy rendkívül exkluzív rendezvény, a Phi Ta Khon fesztivál(június 24-26)  zárja a Phon Chai templomban.

 

Thai fesztiválok és rendezvények-2017

Július

A júliusi hónap a kávé szerelmeseinek kedvez először, hiszen július 1 és október 31 között rendezik a Khek folyón, a Kaeng Song Coffee Sipping -és Khek River Rafting Fesztivált. Ezt követi a hagyományos gyertya parádé, amely nagyon szép és gyönyörű a thaiföldi provinciákban. A hagyományos Korat gyertya felvonulás július 7-10 között kerül megrendezésre a Thao Suranaree Emlékműben. 2017. július 8-án a Lat Chadó úszó piacon rendezik meg, Phra Nakhon Si Ayutthaya tartományban, ezzel majdnem párhuzamosan pedig július 8-9 között az Ubon Ratchatheni tartomány környékén.

Thai fesztiválok és rendezvények-2017

A hónap végét a Pattaya maratonnal zárják, 2017. július 16-án, Chonburi tartományában.


Kapcsolódó utazások

Forrás: Kraszkó Diána  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások