Thai üdülőhelyek: Khao Lak, németül beszélők előnyben!

Ablak a Világra - Utazási magazin


Thai üdülőhelyek: Khao Lak, németül beszélők előnyben!
Kapcsolódó utazások

Phuket szigetétől északra található a tengerparton és Thaiföld egyik legbékésebb szeglete. Khao Lak könnyen megközelíthető Phuket repülőteréről, busszal vagy taxival (kb.70 km).

Három, helységekből álló nemzeti park határolja az üdülőhelyet, amely igazi oázis a nyüzsgő tengerpartok között. Fantasztikus kombinációja a trópusi esőerdőnek, a kedves tengerparti üdülőhelynek, finom homokkal, kristálytiszta partokkal. A közelmúlt természeti csapása után Khao Lak üdülőhelyen még szebb szállodák épültek, magas színvonalú szolgáltatásokkal várva a vendégeket.

Az Andaman tenger partjan fekszik Khao Lak. A magyar turistak szinte egyaltalan nem ismerik, vagy keresik fel, holott az egyik legszebb termeszeti adottsagokkal megáldott üdülőhely.

Túlsúlyban van a német vendégkör, így nem meglepetés, hogy mindenfelé németül vannak a feliratok és nem angolul.
Oroszok egyaltalan nincsennek!  Talan az egyetlen üdülőhely, ahol a hotelek szemelyzetéből valaki beszél németül. 

A cunami egyik nagy vesztese volt a települes. Itt olyan erővel csapott le az árhullam, hogy gyakorlatilag az összes szálloda hasznalhatatlan lett. Mára mindent újjáépítettek, bárhol foglalunk is szobát, szép, modern es kiemelkedően igenyes szalláshely fogja várni.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek



Kapcsolódó utak










(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek