Nem kell elkerülni Bangkokot a királyi ceremónia alatt

Ablak a Világra - Utazási magazin


Nem kell elkerülni Bangkokot a királyi ceremónia alatt
Kapcsolódó utazások

A "Nation" újság május 30-i számában azt írta: "A turisták kerüljék el Bangkokot a királyi ceremónia során". Aggodalomra azonban semmi ok, a cikk teljesen hamis. Bangkok nagy hely, és nem lenne ok arra, hogy a turisták lemondják utazásukat. Ezt megerősítette a turisztikai miniszter, Kobkarn Wattanavrangkul is.

A királyi ceremónia, amelyre 2017. október 25-29. között kerül sor, csak a Sanam Luang területén fog tartani. Az egyetlen turisztikai látványosság, amelyre hatással lehet az a Grand Palace és a Smaragd Buddha temploma. Tehát semmi ok arra, hogy bárki törölje a terveket a ceremónia miatt.

Valójában ez történelmi jelentőségű kulturális esemény és sok külföldi kifejezetten azért érkezik Thaiföldre, hogy részt vegyen ezen az eseményen. Azonban tudni kell az ide látogatóknak, hogy ezt addig tehetik meg, amíg megfelelő (fekete) ruhát viselnek. Máshol Bangkokban és Thaiföld többi részén a turisták a szokásos módon folytathatják üdülésük. Ők viselhetik szokásos ruházatukat, és meglátogathatják a szokásos látnivalókat.


Kapcsolódó utazások

Forrás: Kraszkó Diána  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek