All inclusive szállodák

 Dominikán különösen érdemes all inclusive szállodát választani. A nyaralás alatt kipróbálható a karib konyha minden remeke, beleértve a hihetetlen mennyiségű halat és tenger gyümölcsöket, valamint a csak itt része a helyi alkoholos italoknak a legkiválóbb minőségű dominikai rum, és az abból készült mojito.

Az összes All inclusive szállodák utazás
 
Punta Cana

Punta Cana

Punta Cana a Dominikai Köztársaság legkeletibb tartománya. Ezen a partszakaszon olyan strandok, és gyógyfürdők találhatóak, melyekről a Karib-tengerre és az Atlanti-óceánra tökéletes a kilátás. 1970-től rendkívül népszerű idegenforgalmi célpont.

Punta Cana, All inclusive szállodák (utazások listája) Punta Cana ismertetés
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Be Live Collection Punta Cana 5*, all inclusive Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
850 580 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Impressive Punta Cana 4*, all inclusive ellátással, 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
870 070 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana, Lopesan Costa Bavaro Resort, Spa and Casino 5*, all inclusive ellátással, 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
1 097 920 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana, Vista Sol Beach Resort 4*, all inclusive ellátással, 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
826 730 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana, Serenade Punta Cana Beach and Spa Resort 5*, all inclusive ellátással 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
898 830 Ft / fő
További Punta Cana, All inclusive szállodák utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások