All inclusive szállodák

 Dominikán különösen érdemes all inclusive szállodát választani. A nyaralás alatt kipróbálható a karib konyha minden remeke, beleértve a hihetetlen mennyiségű halat és tenger gyümölcsöket, valamint a csak itt része a helyi alkoholos italoknak a legkiválóbb minőségű dominikai rum, és az abból készült mojito.

Az összes All inclusive szállodák utazás
 
Bavaro

Bavaro

Bavaro egy turisztikai központ Punta Canán, La Altagracia tartományban, Dominikai Köztársaság legkeletibb tartományában. Bavarot az üdülő munkások városának fejlesztették ki, az üdülőterületével és turistarégiójával együtt. Ám ahogy a keleti part mentén egyre több szálloda emelkedett fel, ezáltal az északi Punta Cana is, és Bavaro maga lett a szolgáltatások központja.

Bavaro, All inclusive szállodák (utazások listája)
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Be Live Collection Punta Cana 5*, all inclusive 7-10 éj budapesti indulással Magyar idegenvezetővel, akció a szabad helyek függvényében!
309 900 Ft / fő
 
Punta Cana

Punta Cana

Punta Cana a Dominikai Köztársaság legkeletibb tartománya. Ezen a partszakaszon olyan strandok, és gyógyfürdők találhatóak, melyekről a Karib-tengerre és az Atlanti-óceánra tökéletes a kilátás. 1970-től rendkívül népszerű idegenforgalmi célpont.

Punta Cana, All inclusive szállodák (utazások listája) Punta Cana ismertetés
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Be Live Collection Punta Cana 5*, all inclusive 7-10 éj budapesti indulással Magyar idegenvezetővel, akció a szabad helyek függvényében!
269 900 Ft / fő
Fantasztikus akció a Dominikai Köztársaságba! Punta Cana, Lopesan Costa Bavaro 5* Új szálloda, bevezető akciós áron! Magyar idegenvezetéssel a helyszínen!
409 900 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Catalonia Royal Bavaro Resort 5*, all inclusive
649 900 Ft / fő
Csoportos utazás a paradicsomi szépségű Dominikai Köztársaságba! Punta Cana: Hotel Vista Sol 4*, all inclusive Budapesttől magyar csoportkísérővel, a helyszínen magyar idegenvezetővel!
369 900 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Be Live Collection Punta Cana 5*, all inclusive
315 000 Ft / fő
További Punta Cana, All inclusive szállodák utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások