All inclusive szállodák

 Dominikán különösen érdemes all inclusive szállodát választani. A nyaralás alatt kipróbálható a karib konyha minden remeke, beleértve a hihetetlen mennyiségű halat és tenger gyümölcsöket, valamint a csak itt része a helyi alkoholos italoknak a legkiválóbb minőségű dominikai rum, és az abból készült mojito.

Az összes All inclusive szállodák utazás
 
Punta Cana

Punta Cana

Punta Cana a Dominikai Köztársaság legkeletibb tartománya. Ezen a partszakaszon olyan strandok, és gyógyfürdők találhatóak, melyekről a Karib-tengerre és az Atlanti-óceánra tökéletes a kilátás. 1970-től rendkívül népszerű idegenforgalmi célpont.

Punta Cana, All inclusive szállodák (utazások listája) Punta Cana ismertetés
TOP KEDVENC! Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Vista Sol Beach Resort 4*, all inclusive Online foglalás & ügyintézés esetén extra 10.000,- Ft/fő kedvezménnyel!
766 330 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Impressive Punta Cana 4*, all inclusive ellátással, 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
793 590 Ft / fő
ÚJ & MODERN! Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Lopesan Costa Bavaro Resort, Spa & Casino 5*, all inclusive Közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el, saját partszakasz, 6 medence, kiemelten ajánljuk!
1 046 450 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Melia Caribe Beach Resort 5*, all inclusive Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
777 180 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Serenade Punta Cana Beach and Spa Resort 5*, all inclusive Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
901 220 Ft / fő


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások