All inclusive szállodák

 Dominikán különösen érdemes all inclusive szállodát választani. A nyaralás alatt kipróbálható a karib konyha minden remeke, beleértve a hihetetlen mennyiségű halat és tenger gyümölcsöket, valamint a csak itt része a helyi alkoholos italoknak a legkiválóbb minőségű dominikai rum, és az abból készült mojito.

Az összes All inclusive szállodák utazás
 
Punta Cana

Punta Cana

Punta Cana a Dominikai Köztársaság legkeletibb tartománya. Ezen a partszakaszon olyan strandok, és gyógyfürdők találhatóak, melyekről a Karib-tengerre és az Atlanti-óceánra tökéletes a kilátás. 1970-től rendkívül népszerű idegenforgalmi célpont.

Punta Cana, All inclusive szállodák (utazások listája) Punta Cana ismertetés
Dominikai Köztársaság, Punta Cana, Vista Sol Beach Resort 4*, all inclusive ellátással, 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
434 999 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana, Be Live Collection Punta Cana 5*, all inclusive ellátással, 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
645 577 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana, Lopesan Costa Bavaro Resort, Spa and Casino 5*, all inclusive ellátással, 7 éjszaka Magyar idegenvezetővel a helyszínen! Az akció a szabad helyek függvényében érvényes.
781 039 Ft / fő
Csoportos utazás a paradicsomi szépségű Dominikai Köztársaságba! Punta Cana: Hotel Vista Sol 4*, all inclusive A helyszínen magyar idegenvezetővel, 15 főtől Budapesttől Budapestig magyar csoportkísérővel!
581 538 Ft / fő
Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Grand Bahia Principe Punta Cana 5*, all inclusive
630 699 Ft / fő
További Punta Cana, All inclusive szállodák utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások