Bővült a Tó Wellness Hotel

Ablak a Világra - Utazási magazin


Bővült a Tó Wellness Hotel
Kapcsolódó utazások

Megújult külsõvel és szolgáltatásokkal fogadja vendégeit a Budapesttõl 60 kilométerre, a Bánki-tó partján fekvõ háromcsillagos Tó Wellness Hotel.

A májusban lezárult felújítás eredményeként a szálloda a korábbi 21 helyett 36 légkondicionált, nemdohányzó szobával rendelkezik, amelyekben televízió, telefon, vezeték nélküli internet és minibár szolgálja a vendégek kényelmét. A bõvítés során wellnesscentrumot is kialakítottak, ahol belsõ élménymedence, pezsgõfürdõ, finn- és infraszauna, gõzkabin, tepidárium, Kneipp-taposó, masszázs, relax-infra kabin, masszázs roll, szolárium és a legmodernebb erõ- és kardiogépekkel felszerelt fitneszterem is található. A gyerekeknek a kültéri játszótér és beltéri gyermekjátszó biztosítja a szabadidõ tartalmas eltöltését. A bõvítés során szekcionálható konferenciatermet is kialakítottak. A légkondicionált, jól felszerelt Dixy, Swing és kétfelé osztható Jazz különtermek (70 fõs kapacitással) konferenciák, tréningek, jubileu mok, üzleti tárgyalások mellett fogadások, esküvõk lebonyolítására is alkalmasak.

Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások