Bor és wellness Tarcal központjában

Ablak a Világra - Utazási magazin


Bor és wellness Tarcal központjában
Kapcsolódó utazások

Az idén õsszel nyílik meg Tarcal központjában, a világörökség részét képezõ Tokaj-hegyalján az Andrássy Kúria Hotel**** Wine & Spa.

A kétszintes épület 41 szobával és egy apartmannal rendelkezik. Szobái nagy alapterületûek, klimatizáltak. Wellness-szolgáltatásaiban - a tokaji régióban elõször – a tokaji borral és szõlõmagból készített kényeztetõ kezeléseket nyújtja vendégeinek. Élményzuhanyai, szaunavilága, barlangfürdõje izgalmas élvezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak.

Társasági életre, játéklehetõségekre a télikert és a kandallós különteremek, a biliárdszoba nyújt lehetõséget. A szálloda éttermében a wellness- és a könnyed „Passione” éttermi stílus kínálatát élvezhetik a vendégek. Egyedülálló borkóstolási lehetõséget a szállodával egybeépült „Andrássy pincészet” díjnyertes borai biztosítanak.

Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkek

Gyógyturizmus Magyarországon Az egri gyógyvízről 2010-re sikló visz a Gellérthegyre Szállodafejlesztések Siófokon Debreceni repülőtér Debrecenről röviden Hajdúszoboszló gyógyhelyi fejlesztése Különleges hajóval a madárrezervátumba A harkányi fürdő szomszédságában 4*-os Hotel nyílik Étteremmel bővült a Mecsextrém Park Megkezdődött a „Budapest fürdőváros” név újjáépítése Gyógyfürdőkezelések III.: klimaterápia Wellness ABC: masszázs Wellness ABC: spa Wellness ABC: mi az a wellness? Reneszánsz Panoptikum Megnyílt a szentgotthárdi fürdő Húszéves lett a világ negyedik sakkmúzeuma Nagykarácsony, Mikulásház Challengeland: kaland az egész családnak Karácsony a kastélyban: karácsonyi színek, formák, hangok, ízek, illatok Gyulai Várfürdő:a Dél-alföld legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője Magyarország legjobb fürdői I.: Büki Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői II.: Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Magyarország legjobb fürdői III.: a Tiszaújvárosi strand Magyarország legjobb fürdői: a Miskolctapolcai Barlang és Gyógyfürdő Magyarország legjobb fürdői V.: a Római Strandfürdő Magyarország legjobb fürdői VI.: Gyulai várfürdő Recski Nemzeti Emlékpark Szalma-Kincs-Tár: Nemzetközi Szalmagyűjtemény Krisna-völgy Tapolcai-tavasbarlang Tihanyi Bencés Apátság Nagytétényi Kastélymúzeum Tojásművészeti Kiállítás Majk Kamalduli Remeteség Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ Szilveszter Itthon Gyula városáról Hajdúszoboszló városáról Amit tudni érdemes Siófokról Zalakarosról röviden Győr látnivalói Egerről röviden Zalakarosi élményfürdő – a családok kedvence Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány Keszthely Veszprém Gyenesdiás Visegrád Csopak


Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások