Horvátország fesztivál napszemüvegben

Ablak a Világra - Utazási magazin


Horvátország fesztivál napszemüvegben
Kapcsolódó utazások

Egy horvátországi nyaralás során számtalan izgalmas és érdekes dologgal találkozik az ember. A gazdag történelmi múlt miatt számtalan kirándulóhely várja a látogatókat, remek ízeket kóstolhatunk meg, és élvezhetjük a napsütést akár egy homokos, akár egy köves tengerparton. Pont ezek miatt a remek tulajdonságok miatt, minden évben egyre több és több fesztivál várja a fiatalokat.

Az Outlook fesztivált idén 9. alkalommal rendezik meg Horvátországban. Európa legnagyobb basszus kultúra és dubstep fesztiválja. A rendezvényt Pula közelében tartják meg szeptemberben. Több helyszínen zajlanak majd az események, egy igazán fergeteges bulit készítenek elő a zene kedvelőinek. Az elmúlt években több premier fellépésnek is otthont adott a rendezvény. Az idei fellépők ugyan még nem derültek ki, de vegyél részt egy Horvátországi nyaralás részeként Pulába is.

Az Outlook fesztivál ”kistestvéreként” emlegetett Dimensions-t szintén Puliban tartják, bár egy hónappal korábban, mint a ”nagytestvért”. Ha szereted az underground zenét, látogass el idén erre az eseményre. Az idei fellépők között olyan nevek szerepelnek, mint Ben Klock, Andy Stott vagy a Mood II Swing. A helyszín még inkább hatásossá teszi az előadásokat, hiszen így a hangzás és a dallamok tökéletes összeállnak egy remek estéhez. Jegyek magára a nyitókoncertre is vásárolhatóak, ami azért jó mert ha esetleg pont véget érne a nyaralásod, akkor is részt tudsz venni az eseményen.

Ha pont augusztus közepére esik a nyaralásod, akkor a legjobb időpontban mész Horvátországba, hogy ott lehess a Defected Croatia fesztiválon. Számos sikeres ibizai szezon után most Horvátországba érkezik a ”defektes” buli. Az egyedi elképzelés alapján létrejövő buli első alkalommal kerül megrendezésre Tisno-ban. A nagyszínpadon disco ikonok és underground sztárok fognak játszani.

Amennyiben még nem táncoltál a homokban, most itt a remek alkalom. A Movement fesztiválon a közeli fák árnyékot adnak, ha túl magas lenne a hőmérséklet. A nagyszínpad egy kissé beljebb esik a parttól így hátra tekintve is csodás látványban lehet részünk.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások