Élet az óceán mellett

Ablak a Világra - Utazási magazin


Élet az óceán mellett
Kapcsolódó utazások

A Maldív-szigetek egy káprázatos szigetlánc az Indiai-óceánon. Ez a csoport több mint ezer idilli szigetből áll. A Maldív-szigetek egy igazi földi paradicsomnak számít. Ha szeretnél elrejtőzni a mindennapok nyüzsgése elől, akkor a Maldív-szigetek biztosan a listád elején szerepel majd.

Képzeljünk el egy tisztán természetes luxust, egyszerű és első osztályú üdülőhelyeket, tiszta, fehér homokos partot és a luxus gyógyfürdőket, köztük pedig a világ első víz alatti gyógyfürdőjét. Ezen kívül a csodálatos könnyűbúvárkodást és a fantasztikus éttermeket se felejtsük el.

Mi olyan egyedi a Maldív-szigetekben?
A nyaralás a Maldív-szigeteken nem csak egyszerű üdülés, hanem egy életre szóló élmény.

Víz alatti élet
Mit tud a Maldív-szigetek a pálmafákkal szegélyezett aranyszínű homokos partokon kívül? Kukkants be a víz alá!

A könnyűbúvárkodás nem igényel hosszadalmas képzést és drága felszereléseket sem. Csak vegyél egy maszkot, uszonyokat, és már el is kezdheted felfedezni a víz alatti életet. Sajnos a hihetetlenül gyönyörű és rendkívül törékeny korallzátonyt a kihalás fenyegeti, így ha egészséges korallokat szeretnél látni, keresgélned kell.

Maldív-szigeteki all inclusive nyaralásokért kattints >>

Különleges strandok a turisták számára
Bizonyos helyi szigeteken vannak tipikusan turisták számára kialakított strandok. Ha nem találsz ilyet, néhány helyi panzióban a saját kertje lehetővé teszi a bikiniben való napozást.

Mielőtt a Maldív-szigetekre utazol, tudnod kell, hogy a szigetek elég hasonlóak, mégis okozhatnak meglepetést. Körülbelül 1200 sziget található itt, melyek közül cirka 200 lakott. Kellemes meglepetés fog érni, amikor felfedezet, hogy minden sziget valami mást kínál.

Maafushi egy turisztikai sziget. Jelenleg 30 panzió található meg a szigeten, és rengeteg étterem közül lehet választani, illetve több ajándéküzlet is várja a látogatókat.

Fulidhoo egy csendes szigetnek számít. A béka és a nyugalom hátránya, hogy kevés az étkezésre alkalmas hely.

Guraidhoo
a szörfösök törzshelye. Nincs strand a turisták számára, viszont a hullámok óriásiak.

Ismerd meg a sziget fővárosát!


Kapcsolódó utazások

Forrás:   Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek