TOP 3 étterem Antalyában

Ablak a Világra - Utazási magazin


TOP 3 étterem Antalyában
Kapcsolódó utazások

A törökországi Antalya nagyon népszerű úti cél a nyaralók körében. Nem véletlen, hiszen a város számos csodálatos dolgot kínál a turisták számára: gyönyörű tengerpartok, színes Ottomán történelem, remek éttermek és kifinomult ízek.

1.Club Arma
A Club Arma étterem egy csodálatos kilátással várja a látogatókat, mely a régi városrészre és a tengerre tekint. Az éttermet a 19. században olaszok építették, és évszázadokon át számos más célt is szolgált. Többek között liszt raktárnak is használták. A kulturális hatások fúziója figyelhető meg a Club Arma dizájnjában, például a tartóoszlopok kövei tipikusan az ókori Antalyára jellemzőek, míg a téglák és a boltív tipikusan Olaszországot idézik. Az étterem a la carte menüt kínál friss hallal, tenger gyümölcseivel és mediterrán ételekkel.

2. Vanilla Lounge
Az éttermet egy angol származású szakács vezeti török feleségével, így a Vanilla Lounge egy remek lehetőség, hogy a nemzetközi ételek széles választékát megízleld. A menü friss hozzávalókat, a tradicionális és a modern konyha ötvözését, tököt, kókuszdiót, citromfű levest és gombát is tartalmaz.

3. Seraser Fine Dining
A 300 éves épületben működő Seraser Fine Dining, Antalya történelmi központjában található. A városban található éttermek közül ez az egyik legpompásabb. Élő zongora muzsika és egy ragyogó mediterrán kert csábítja a látogatókat. A gazdag menü nemzetközi és török ételeket is kínál, például tésztakülönlegességek, steak gorgonzola szósszal és különféle desszertek.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások