Családi nyaralás a Török Riviérán

Ablak a Világra - Utazási magazin


Családi nyaralás a Török Riviérán
Kapcsolódó utazások

Gyakran feltett kérdésekre válaszolunk. Amennyiben Ön is kisgyermekekkel tervezi az utazást, talán a legjobb megoldás, ha az all inclusive ellátás illetve a homokos illetve aprókavicsos tengerpartok miatt és a számtalan csúszdával és más szórakozási lehetőségekkel felszerelt törökországi szállodákat választja. Igyekszünk valamennyi fontos kérdést itt megválaszolni, de utazási tanácsadóink szívesen fogadják hívását, amennyiben először tervez török nyaralást a kicsikkel.

Családbarát helynek számít Törökország?
Törökország nagyon gyerekbarát ország azon egyszerű oknál fogva, hogy a törökök „családorientált” emberek. Nemcsak szeretik a gyerekeket, és nagy felhajtást csinálnak velük, hanem amikor nyaralni mennek viszik az egész családot magukkal. Ez azzal a következménnyel jár, hogy bármelyik szállodában is száll meg, azt a családok számára minden szükséges dologgal felszerelik.

Törökország jó nyaralóhelynek számít?
Törökország idén az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont, több mint 40 millió turistára számítanak – és ennek jó oka van. A török nép vendégszeretetét, érintetlen strandjait, csodálatos klímáját, megfizethetőségét és a családbarát üdülőhelyek gazdagságát nehéz felülmúlni.

Törökország melyik része a legjobb a gyerekekkel utazók számára?
Személyes preferenciánk és sok-sok gyermekkel utazó Törzsutasunk visszajelzései alapján a legjobb törökországi partszakasz családok számára Antalyában található. A két fő strand, a Konyaalti és a Lara Törökország legjobb strandjai közé tartoznak, míg az itt található csúcskategóriás szállodák a mediterrán életmód minden szegmensét biztosítják.
A kisgyermekes szülők által kedvelt lapos homokos strandok leginkább Antalya tengerpartján találhatók; más üdülővárosok (apró)kavicsos strandjait tengerre vezető stégekkel látják el.

Mely szállodák kiemelkedően gyerekbarátok?
A Barut Lara , a Liberty Hotels Lara , a Delphin Palace Hotel , a Delphin Imperial Lara  és a Hotel Baia Lara  szállodák a gyermekes családok körében a legjobbak közé tartoznak Antalyában.

Melyek a fő szórakozási lehetőségek gyerekekkel?
Ami a szórakozást illeti, itt van a Dolphin Aqua Land vízipark és egy delfinárium, az Antalyai Akvárium,  az Aktur kalandpark, a Suna Néprajzi Múzeum, valamint a Düden  és Kurşunlu vízeséseket is érdemes meglátogatni.


Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások