Luxus kategóriás hotelek mellé VIP szolgáltatások, csak a Start Utazásnál!

Ablak a Világra - Utazási magazin


Luxus kategóriás hotelek mellé VIP szolgáltatások, csak a Start Utazásnál!
Kapcsolódó utazások

VIP UTASOKNAK, VIP SZOLGÁLTATÁSCSOMAG, TÖBB, MINT 100.000,- FT ÉRTÉKBEN: MERT ÖN MEGÉRDEMLI!*

A megnövekedett kereslet miatt irodánk, az idei évben, jelentősen bővítette a luxus kategóriás szállodák kínálatát, elsősorban a mediterrán térségben (pl.: Török Riviéra, Egyiptom, Görögország, Spanyolország), valamint a népszerű egzotikus úti célokon (pl.: Maldív-szigetek, Seychelles, Dominikai Köztársaság, Mauritius, Bali, Zanzibár, Dubai stb.)

A prémium minőségű, minden igényt kielégítő tengerparti hotelek exkluzív szolgáltatásai mellé – Utasaink felhőtlen kikapcsolódása és az életre szóló élmények érdekében – a Start Utazási Iroda számos VIP szolgáltatást kínál Önnek 2024-ben, hogy a nyaralás során az első perctől az utolsóig élvezhessék a várva-várt pihenést.

Utazzon megkülönböztetett figyelemmel!
Egy sor exkluzív, 5*-os luxusszálloda foglalása esetén (kattintson ide >>), a következő szolgáltatásokat felár nélkül, ingyenesen biztosítjuk Önnek, A VIP UTASAINKNAK JÁRÓ CSOMAGUNK RÉSZEKÉNT:

1.) - ajándék repülőtéri parkolóval kedveskedünk Ferihegyen vagy a bécsi repülőtéren, az utazás teljes időtartamára***
2.) - 50% kedvezményt nyújtunk a Baleset, Betegség, Poggyász biztosítás árából
3.) - 30 ezer Forint kedvezményt biztosítunk a privát szállodai transzfer árából a nyaralás helyszínén***
4.) - 50 ezer Forintos utazási utalványt kap tőlünk a részvételi jegy mellé, melyet felhasználhat a következő utazásánál a Start Utazás által szervezett, egzotikus utazási csomagok árából (átruházható & nincs lejárati ideje)***
5.) – az Irodánk által szervezett utazásoknál árgaranciát biztosítunk, egyes esetekben, olyan utazásoknál is, amelyet partnerirodánk szervezett.**

+ 1.) - kedves vidéki VIP utasainknak: 20% kedvezményt biztosítunk a szobaárból, amennyiben az utazás előtt vagy után a menetrend miatt Budapesten szállnának meg vagy a vidéki transzfert is irodánktól rendelik meg!
+ 2.) – kérje, kiscsoportos kedvezményeinket, akár már 10 fő együtt utazása esetén!

Természetesen, azt szeretnénk, ha már az utazás kiválasztása és megrendelése, a teljes ügyintézés is élményszámba menne. Ezért VIP utasainkat megkülönböztetett figyelemben részesítjük az ügyintézés alatt, az ajánlatkéréstől a nyaralásról való hazatérés pillanatáig. Amennyiben igényli biztosítjuk a teljeskörű online ügyintézést, de nagyon örülünk annak is, ha személyesen meglátogat minket az Irodáinkban, ahol szívesen megvendégeljük Önt. Nem szeretnénk tolakodóak lenni és ajánlatokkal bombázni, ezért kérjük jelezze privát utazási tanácsadójánál, hogy mely úti céloknál érdekelhetik jelentősen kedvezőbb ajánlatok.
Amennyiben a külföldi tartózkodás alatt valamilyen problémája lenne 0-24 órában rendelkezésére állunk!  

*A fenti VIP csomag, csak az Irodánk által, írásban megjelölt szállodáknál vehető igénybe! TOP LUXUS, VIP CSOMAG felirattal láttuk el az akcióban szereplő szállodákat a weboldalon, de ezen kívül még számtalan utazásnál igénybe vehető, kérje mindig speciális ajánlatainkat olyan úti céloknál is, melyeket nem talál meg a honlapon.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy egyes szezonon kívüli időpontoknál ne biztosítsuk valamennyi szolgáltatást.
** A partnerirodák által szervezett utazásokra vonatkozó árgarancia lehetősége, minden szállodánál más és más, amennyiben kiválasztásra került az utazás, meg tudjuk mondani, hogy igénybe tudja-e venni, abban az adott esetben.
*** Ezek a kedvezmények nem fejenként, hanem foglalásonként értendőek!


Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások