2024. új építésű luxusszállodái sorozatunk első bemutatkozója: The Lana Hotel, Dubai

Ablak a Világra - Utazási magazin


2024. új építésű luxusszállodái sorozatunk első bemutatkozója: The Lana Hotel, Dubai
Kapcsolódó utazások

Új varázslat, amely felfedezésre vár: Dubai vadonatúj luxusszállodája 2024. februárban nyitja meg kapuit az utaznivágyó és luxusra szomjas vendégkör előtt!

Ahol a víz, a föld és az ég találkozik, ott egy csillogó új birodalom születik. Ebben a vadonatúj luxushotelben felfedezheti a vendégszeretet és az emelkedett életvitel minden nyomát. 
Az alkotók szerint ez a tökéletes végállomás Dubai csodáinak a felfedezéséhez, ahol ünnepelhet, és megismerheti ennek a csodálatos városnak a legjavát. A Dorchester Collection páratlan, globális szolgáltatásainak 21. századi bemutatása. Azt vallják: a különbség a részletekben rejlik.  „A tér és a fény jellemzi gyönyörű szobáinkat és lakosztályainkat, ahol Gilles & Boissier tervezői játékosan ötvözik a hagyományos és a kortárs vonásokat, melyeket Dubai szelleme ihletett.”
 
A Lana Hotel célja, hogy a legendás Dorchester szolgáltatáson keresztül csatlakozzon Dubai legnagyobb szállodáihoz.  A luxusszálloda legfőbb jellemzői: „tűz- és vízszökőkutak”, arannyal borított előcsarnokok, Rolls Royce-flották készenlétben, hogy elkápráztassák a vendégeket, és még sok más luxusszolgáltatás és kényelem.
Szóval, hogyan tűnik ki egy új szálloda?

A 2024. februárban megnyíló The Lana szállodának van egy egyszerű terve - mondja az ügyvezető igazgató -, hogy világszínvonalú szolgáltatást nyújtson. Első pillantásra nehéz lehet belátni, hogy mi a közös a dubai Business Bay-en található szuper-karcsú szállodákban. A válasz, mondja Richard Alexander igazgató, a szálloda hihetetlen odafigyelése a részletekre és a rendkívül jól képzett személyzet. A luxushotelben nagy hangsúlyt kapnak az ételek és az italok: összesen 8 étterem és bár várja majd a vendégeket, többek között Martin Berasateguival, Jean Imberttel és a világbajnok cukrásszal, Angelo Musával.

Kérje, ajánlatunkat, amennyiben eltöltene egy-két éjszakát ebben a pompában és csillogásban! Ajánlatunk: 2 éjszaka a dubai Lana Hotelben, reggelivel és 5 éj nyaralás Ras el Khaimai valamelyik 5*-os, all inclusive, tengerparti resortjában!

 


Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások