A legjobb 5 bár Dubaiban

Ablak a Világra - Utazási magazin


A legjobb 5 bár Dubaiban
Kapcsolódó utazások

Sho Cho: Jumeirah Beach-en található. Japán ételekkel és különleges hangulattal ellátott szórakozóhely. A különleges megvilágításnak és az akváriumnak köszönhetően az ember itt úgy érzi, magát mintha egy tengeralattjárón lenne. A koktélok mellet látványkonyha egészíti ki a különleges hangulatot. A kinti teraszról is gyönyörű látvány nyílik a tengerre, a hűsítő éjszakai levegő pedig a közérzetet is javítja. Érdemes azonban előre helyet foglalni a Sho Cho népszerűsége miatt.

Cirque le Soir: A Dubai belvárosában található hely cirkusz témájú klub. A soho egyik legnépszerűbb helye, a sztárok egyik kedvence, többek között járt már itt Lady Gaga és Scharlett Johansson is. A színházi dekadencia Londonra emlékeztet. A legdominálóbb színek az arany a bíbor és a fekete. A cseppszerű csillárok és a gyönyörű függönyök még inkább hangsúlyozzák az eleganciát. A klub egyesíti a bárok hangulatát a cirkuszi előadásokkal. Élőben nézhetjük a különböző fellépőket, miközben a kedvenc koktélunkat szürcsölgetjük.

Kasbar: egy másik gyöngyszem a Jumeirah hotelben található Kasbar. A hely ötvözi az arab zenét a nyugatival. Igazi high-tech táncparkettel várják a turistákat. Éjfélig élő zenét hallgathatnak az ide látogatók, utána Dj-k veszik át a főszerepet. A két felsőszint kilátó teraszokkal van ellátva, míg alul alacsony asztalok, párnák és olajlámpák várják a szórakozókat. Azoknak is tökéletes hely, akik táncolás helyett inkább egy baráti beszélgetéssel szeretnék eltölteni az éjszakát, itt erre is van lehetőség.

Provocateur Dubai: Ez volt az első Amerikai klub, ami megnyitotta kapuit Dubaiban, ezzel pedig új korszakot teremtett az itteni éjszakai életben. A hely elkötelezte magát az elektronikus zene mellet, ami tökéletesen illeszkedne Londonba vagy Miamiba. A hely leginkább az eleganciát és a monumentalitást testesíti meg.

COYA: A hely bejáratához egy zölden szegélyezett fahíd vezet. Belül a hely lenyűgöző. A különlegesen kidolgozott asztalok, és a fények játéka igazán egyedivé teszik a bár hangulatát. Az étterem menüje latin-Amerika hangulatát idézi, tele különleges hozzávalókkal. A látványkonyha pedig egészen biztosan meghozza az étvágyat az első fogás előtt.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások