Bemutatták a Bosszúállók kalandparkot a Dubai Képregény Találkozón

Ablak a Világra - Utazási magazin


Bemutatták a Bosszúállók kalandparkot a Dubai Képregény Találkozón
Kapcsolódó utazások

A 2015-ös MEFCC-n az IMG Worlds of Adventure kalandpark fejlesztői a képregény rajongók számára adtak egy kis ízelítőt a vadiúj hullámvasútjukból.

A 140 000 m2-es fejlesztés a világ legnagyobb vidámparkjává válik, amikor befejeződik. A fejlesztők Dubaiban mutatták be a Bosszúállók: Ultron kora hullámvasút előzetesét. Az Oculus Rift virtuális valóság segítségével a 2015-ös MEFC látogatói megtapasztalhatták milyen lesz az igazi hullámvasút.

A hullámvasút véget vet az eddigi sztereotip 3D médiának, egy részletes és valósághű körlettel és olyan robbanós film trükkökkel, amelyet a teljes élmény biztosítására terveztek.” - nyilatkozta az Ilyas & Mustafa Galadari Group képviselője.

Már izgatottan vártuk, hogy leleplezzük a Bosszúállók: Ultron kora hullámvasutat az MEFCC-n, mert tudjuk, hogy jövendőbéli vendégeink és főként a hűséges Marvel rajongók értékelik majd a megnyitót”, amely a film világpremierjével együtt április 30-án volt Dubaiban.

A hatalmas szórakoztató központ, ami ebben az évben fog megnyitni, Arabia városában, a Sheikh Mohammad Bin Zayed Roadon, négy különböző témájú területet foglal magába: a Marvelt, a Cartoon Networköt, az Elveszett Völgyet és az IMG Boulevardot.

Forrás: http://www.arabianbusiness.com/avengers-theme-park-ride-unveiled-at-dubai-comic-con-588637.html#.V2roifmLTIV


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások