USA Nyugati-part körutazás

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
207046
Utolsó frissítés:
2024.09.18. (Sze)
14 nap/13 éj
1 249 990 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »
1. NAP Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP Los Angeles - Laughlin
Félnapos városnézés vár ránk Los Angelesben. Beverly Hills leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard láttán átitatódunk a csillogással. A Grauman`s kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. A sivatag látványába feledkezhetünk bele a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a Bagdad Café-nál. Szállás: Laughlin környékén.

3. NAP Laughlin - Grand Canyon - Flagstaff
Útnak indulunk Grand Canyon felé, Kingman-en keresztül. Átélhetjük az amerikai életérzést, ahogy a legendás 66-os úton visz minket buszunk. Az egyik leghíresebb város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon. Megörökíthetjük a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

4. NAP Monument Valley - Lake Powell - Kanab/Page
Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából. Következő állomásunk Lake Powell (Powell-tó).
FAKULTATÍV: repülés a Powell-tó felett. FAKULTATÍV: dzsipes kirándulás a vadnyugati életérzést felidéző Monument Valley-ben. Majd a Glen Canyon gátról a tóra vetülő kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab/Page környékén.

5. NAP Kanab - Bryce - Las Vegas
Utunk Utah-on keresztül folytatódik. Felkeressük Bryce Canyon-t. Délután utazás Las Vegasba.
FAKULTATÍV: Las Vegas by Night (esti Las Vegas-városnézés). Szállás: Las Vegas régió.

6. NAP Szabadidő vagy fakultatív (Valley of Fire)
Szabadidő: fedezze fel a szerencsejáték fővárosát, Las Vegast!
FAKULTATÍV: Valley of Fire-kirándulás. Szállás: Las Vegas régióban.

7. NAP Las Vegas - Death Valley - Bakersfield
Utazás a Death Valley (Halál Völgye) felé. Nevét az aranyláz idején eltévedt és majdnem végzetüket is itt lelő szerencsevadászokról kapta. Megállunk a nemzeti part területén lévő Furnace Creek Ranch-nél. Szállás: Bakersfield környékén.

8. NAP Sequoia & Kings Canyon - Modesto/Merced
Felkeressük a kaliforniai Sequioa Nemzeti Parkot. A hegyvonulatok és a világ legnagyobb fái (pl. mamutfenyő) láttán úgy érezzük, mintha az óriások földjén járnánk. Délután továbbutazás, szállás: Modesto/Merced környékén.

9. NAP Modesto - San Francisco
Utazás San Francisco-ba. Megtekintjük a Union Square-t, a kínai negyedet (Chinatown), Nob Hill lankáit a villamosokkal, Russian Hill-t, Fisherman`s Wharf-ot (a kikötő környéke). A nap egyik fénypontja a Golden Gate Park és a Golden Gate Bridge. Délután és este szabadidő.
FAKULTATÍV: kirándulás komppal az Alcatraz börtönhöz és San Francisco by night (esti városnézés). Szállás: San Francisco környékén.

10. NAP San Francisco - Csendes óceán partvidéke - Lompoc/Santa Maria
San Francisco-t elhagyva a Monterey-félsziget felé visz utunk. Monterey-ben meglátogatjuk a Fisherman`s Wharf-ot és Cannery Row-t. Következő állomásunk Carmel-by-the-Sea, mely festői fekvésével vonzza a művészeket. Szállás: Lompoc vagy Santa Maria.

11. NAP Santa Barbara - Santa Monica - Los Angeles
A mai napon, a reggeli után utazás Santa Barbarába. Szabadidő, majd ezt követően délután Los Angelesbe tartunk. Santa Monicaban felkeressük a számos filmben látott, híres mólót és a Third Street-nél lévő sétányt. Szállás: Los Angeles környékén.

12. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: egész napos kirándulás San Diego-ba. Szállás: Los Angeles környékén.

13. NAP Hazautazás
Szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással.

14. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a visszautazástól még minimum 3 hónapig érvényesnek kell lennie! Fakultatív program vásárlására a helyszínen n Magyar állampolgárok vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az USA-ba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerben. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedély, intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie min. a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor nyílik lehetőség. Az utazáshoz min. csoportlétszám szükséges (20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk az említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. A teljes oltottsággal rendelkezők (csak Szputnyik nem elfogadott) utazhatnak + az induláskor 3 napnál nem régebbi negatív PCR teszt szükséges.

 
Töltődik a foglalási lap
Amerikai Egyesült Államok utazás, nyaralás(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|