Miami hajóút, körutazás

A Miamii hajóút, körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Miamii hajóút, körutazás, a Miamii hajóút, körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 14 utazás közül választhat.

Miamii hajóút, körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Floridát évente több millió ember keresi fel, hogy kipihenje fáradalmait homokos tengerpartjain, és kedvére szórakozhasson üdülővárosaiban. Kezdje utazását Miamiban!

Miami utazás TOP 10

Az összes Miami hajóút, körutazás »

Miami

Az összes Miami hajóút, körutazás »

Miami ismertetőMiami üdülőhelyek

 

Miami hajóút, körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Miami hajóút, körutazás »

Miami leírás

Miami egy világváros, Florida állam délkeleti részén, az Egyesült Államok keleti partvidékén.
A város Miami-Dade megye székhelye és Florida legnépesebb városa. A 2007-es becslés szerint 409,719 lakosa van, ezzel a Miami agglomerációs régió legnépesebb városa, ami a hetedik legnagyobb agglomerációs régió az Egyesült Államokban, közel 5,4 millió lakosával. Miami világváros, ugyanis fontos szerepe van adóügyi, kereskedelmi, médiai, szórakoztatási és nemzetközi kereskedelmi szempontból. Székhelye több cégnek, banknak és televízió stúdiónak. A város kikötője világszerte ismert, egyike a legnagyobb befogadóképességű kikötőknek a világon. 2008-ban Miami-ban robbanásszerű építkezési láz kezdődött, a városnak mintegy 24 felhőkarcolója van, melyek közül a legmagasabb, a 240 m Négy Évszak Hotel Torony az államban a legmagasabb, és az Egyesült Államok harmadik legmagasabb épülete. Miami ad otthont Florida állam felhőkarcolóinak 9/10-edének.
A város 2008-ban első lett \"Amerika legtisztább városai\" listán, mert egész évben tiszta és friss levegője, tiszta iható hálózati vize, rendezett utcái és városszerte újrahasznosító programjai vannak.
Egy neves gazdasági kutató cég szerint a város az Egyesült Államok harmadik leggazdagabb városa, és világszerte ezen a listán a 22. pozíciót foglalja el.

Miaminak van a legtöbb spanyol anyanyelvű lakosa a Nyugati féltekén, Dél-Amerikát leszámítva. 2000-ben a lakosság 66.75%-nak a spanyol volt az anyanyelve, míg az angolt csak 25.45% beszéli első nyelvként. 5.20%-nak a haiti nyelv, míg 0.76% számára a francia az anyanyelv. További beszélt nyelvek még a portugál (0.41%), a német (0.18%), az olasz (0.16%), az arab (0.15%), a kínai (0.11%) és a görög (0.08%). Miami az első az Egyesült Államokban abban is, hogy itt ebben a városban a legmagasabb azon emberek aránya, akik első nyevként nem az angolt beszélik (74.54%).

Több ismert és elismert TV-műsornak ad helyszínt a város, ilyen például a Miami Vice, Kés alatt, a CSI: Miami helyszínelők, a Dexter és a Burn Notice című sorozatok is. Emellett a város megjelenik videójátékokban is: Miamiról van mintázva a GTA sorozat két epizódjának helyszíne is (Grand Theft Auto: Vice City és Grand Theft Auto: Vice City Stories). Számos népszerű filmnek is helyszíne Miami: A sebhelyesarcú (Scarface), Még halálosabb iramban, A Szállító 2, Bad Boys és a Bad Boys 2, Ace Ventura: Az állati nyomozó, Casino Royale.

Miami hajóút, körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követségMiami adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|