12 dolláros repülőjegy Amerikába

Ablak a Világra - Utazási magazin


12 dolláros repülőjegy Amerikába
Kapcsolódó utazások

    A Nyitott Égbolt megállapodásnak köszönhetően felpöröghet a verseny a transzatlanti járatok piacán. Michael O`Leary, a Ryanair tulajdonosa 12 dolláros jegyeket ígér.

    Új légitársaságot alapít az európai légipiacot "megborító" Ryanair alapítója és tulajdonosa, Michael O`Leary, aki az Egyesült Államokat sem kímélné. O`Leary cége Európa és az Egyesült Államok között kínál majd kedvezményes áron utazásokat. A spártai körülményeiről híres ír vállalathoz hasonlóan az új társaság sem a kényelméről lesz ismert, ugyanakkor a jelenlegi árak töredékéért lehet majd a kontinensek között utazni. Michael OLeary a Bloomberget úgy tájékoztatta, hogy egy-egy tengerentúli járatra akár már 12 dollártól is vehetünk jegyeket.

    Az új légitársaság üzleti modellje a Ryanair működését követi, azaz másodlagos légikikötők között működtet majd járatokat.

    A most bejelentett tervek szerint Európában London Stansted, Dublin és Frankfurt-Hahn lesznek az állomások, míg az USA-ban New York, San Francisco, San Diego, Boston, Dallas és Florida közelében fognak landolni a gépek.

    Forrás: Menedzsment FórumKapcsolódó utazások

Forrás:   Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások