Épül az Urál első luxusszállodája

Ablak a Világra - Utazási magazin


Épül az Urál első luxusszállodája
Kapcsolódó utazások

Nagy jövõ elõtt áll Jekatyerinburg, amennyiben sikerülnek a jelenlegi városvezetés 2009-re vonatkozó tervei. Ezek szerint ugyanis megépül a Hyatt szállodalánc elsõ uráli tagja, az ötcsillagos Hyatt Regency, amely az éllovas szerepét töltheti be Oroszország negyedik legnagyobb városának életében.

A 20 emeletes új hotel homlokzatát augusztusban fejezték be, 2008 közepéig pedig a belsõ falak is állni fognak. A 107 millió dolláros (közel 20 milliárd forintos) befektetés mögött az Uráli Bányászati és Metallurgiai vállalat áll, amely ingatlanokkal csak a legritkább esetekben foglalkozik. Minthogy a környezõ ázsiai országokkal folytatott megbeszélések értelmében az orosz város számos nemzetközi konferenciának ad majd otthont, 2009-ig mintegy 20 kisebb-nagyobb szállodát terveznek felépíteni.

A közel másfél millió lakosú uráli metropolisz nemcsak diplomatákra, üzleti utazókra, hanem a turistákra is számít, hiszen ezek száma az elmúlt években jelentõsen megnövekedett. 2006-ban 80 ezer turista kereste fel Jekatyerinburgot, 2007. elsõ félévében pedig már 76 ezren látogattak ide.

Forrás: Deluxe Magazin


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
|[REM_CODE]|