Kuba, Varadero: TOP kihagyhatatlan programok

Ablak a Világra - Utazási magazin


Kuba, Varadero: TOP kihagyhatatlan programok
Kapcsolódó utazások

Havanna mellett Varadero városa is tartogat különlegességeket a nyaralni és pihenni vágyók számára. Akik Veredaróba tervezik az utazásukat, azoknak a következő programokat ajánljuk.

TOP 1 kihagyhatatlan program: Varadero Beach
A családi és baráti nyaralások alkalmával egyaránt kihagyhatatlan a tengerpart. Varadero gyönyörű partszakasza ámulatba ejti a turistákat.

TOP 2 kihagyhatatlan program: látogass el a Saturno barlangba!
A barlangban található kis medence lehetőséget nyújt, hogy megmártózz a vízbe, ami hideg, ugyanakkor kirstálytiszta. Varadero gyönyörű barlangja egyedi élményt jelent a nyaralók számára.

TOP 3 kihagyhatatlan program: Coral Beach
A Varadero városában található Ciral Beach a könnyűbúvár szerelmeseinek egyik kedvenc helye. Csodálatos mélytengeri élményekkel gazdagodhatsz ezen a partszakaszon. 12 méterre merülve pedig gyönyörű korallokat és trópusi halakat láthatsz.

TOP 4 kihagyhatatlan program: A rum háza
A látogatást azt teszi nagyon tanulságossá, hogy alaposan elmagyarázzák az egész elkészítési folyamatot. Ha szívesen kóstolnál igazi, kubai rumot, ha kíváncsi vagy a folyamatokra, akkor a Varaderóban található House of Rum a te helyed.

TOP 5 kihagyhatatlan program: Delfinario
Úsztál már delfinekkel? És szeretnél? A kubai, Varaderóban található Delfinarióban van erre lehetőséged. Megismerheted ezeket a kedves élőlényeket és még lubickolhatsz is velük. Kihagyhatatlan élmény!

TOP 6 kihagyhatatlan program: Varadero Street Market

Varaderóban van a legjobb utcai piac. Egy kellemes napot tölthetsz el a vásárlással, ami azért olyan szórakoztató, mert itt mindig találsz valami érdekeset. Ráadásul nem is kell sokat költened rá. Itt tipikus kubai kézműves tárgyakat, kerámiákat és szöveteket találsz.

Még több információ Varadero-ról! >>


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
KUBA rem kód!!!