Havanna éjszakai élete: vesd bele magad a pezsgésbe!

Ablak a Világra - Utazási magazin


Havanna éjszakai élete: vesd bele magad a pezsgésbe!
Kapcsolódó utazások

Havanna élénk éjszakai élettel büszkélkedhet, és a pezsgő bárok meg klubok magukhoz vonzzák a turistákat.

Vedado városában oroszlánrészt klubokkal találkozhatsz, míg La Habana Viejában bárok, tangó házak és kulturális központok sokasága vár. Havannán a bárok általában éjfél körül bezárnak, de a klubok a korai órákig garantálják a szórakozást. Hétvégén sorban állásra számíthatsz.
A legtöbb klubban kötelező dress kód van érvényben, amit az ajtóban álló személyzet érvényesít is. Persze a 18 év alattiak sem léphetnek be a klubba.

A hangsúly leginkább a salsán, a latin táncon, a hip hopon, a rockon és az R&B-n van.

Almeda Bar, Old Havanna

A Parque Central Hotel félemeletén található. Elegáns és csendes bár, ahol megihatsz egy finom italt, és zavaró zajok nélkül cseveghetsz egyet a barátaiddal.

Atelier, Havanna Vedado
Ez egy hangulatos pince klub, amit a közelmúltban újítottak fel. A show 23:30-kor indul, utána pedig egy vérbeli kubai discóvá alakul át a hely.

Disco Macumba Havana, Havanna
Ez a hely a La Giraldilla komplexum része a La Coronela kerületben. Első osztályú lehetőségeket kínál, bár egy kis bárról van szó.

Salon Rojo, Havanna Vedado
Klasszikus kubai éjszakára, valamint kiváló kabaréra számíthatsz, mely egyesíti a hagyományos stílust az új értékekkel. Elhelyezkedése is ideáli, mert a város közepén található.

Tropicana, Havanna
Ez egy Las Vegas-stílusú szórakozóhely, mely több mint 200 előadóművésszel, zenekarral és ámulatba ejtő akrobatikusokkal büszkélkedhet.

Tudtad, hogy a legjobb koktélok és szivarok Kubán készültek? >>


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
KUBA rem kód!!!