Kréta, Amoudara: Hotel Marilena 3*+, all inclusive, 11-12 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
196824
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
12 nap/11 éj
566 876 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A szálloda kb. 10 km-re található Heraklion repülőterétől, Amoudara nyüzsgő központja kb. 500 m-re, Heraklion belvárosa kb. 5 km-re fekszik. A homokos-aprókavicsos tengerpart kb. 150 méterre található a hoteltől. A szállodában központi étterem és bárok (lobby bár, medence-snack bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, kültéri zuhanyzó és játszótér található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igények, azonban a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Strandtörölköző letét ellenében igényelhető. Wireless internetezési lehetőség a közös helyiségekben térítésmentesen állnak rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: autóbérlési lehetőség, orvosi ellátás.

A szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk.Saját besorolás: 3*+Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-23:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: kontinentális reggeli, büfé ebéd, büfé vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni tea, kávé és snack-ek. A szállodában lehetőség van korai kontinentális reggelire, azonban előfoglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók(az italok kb. 10:00 órától fogyaszthatók). (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás

Wellness
szépségszalon, masszázs,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, játszótér,

Hegyre néző superior szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 20-23 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Amoudara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások