2023-AS TOPLISTÁS EGYIPTOMI NYARALÁSOK: I. rész, Hurghada

Ablak a Világra - Utazási magazin


2023-AS TOPLISTÁS EGYIPTOMI NYARALÁSOK: I. rész, Hurghada
Kapcsolódó utazások

Megnéztük, hogy Önnek már ne kelljen, mely egyiptomi szállodákat értékelték az utasok a legtöbben, a legjobbra a tavalyi évben. Ez alapján összeállítottunk pár listát, hogy megkönnyítsük a tökéletes nyaralás helyszínének kiválasztását.

Sorozatunk első részében a hurghadai szállodákat vettük górcső alá. Keresési szempontjaink a következők voltak: csak a luxusszállodákat vizsgáltuk, amelyek közvetlenül a tengerparton fekszenek és all inclusive ellátással rendelkeznek.

Ezek közül íme a legjobb 5 luxusszálloda Hurghadán, 2023-ban:

1.)     The V Luxury Resort Sahl Hasheesh
2023-ban megnyílt, szép, modern új szálloda, rögtön az első évben a csúcsra repült. Az idei évben irodánk is megkezdte az értékesítését. Hamarosan elkészül testvérszállodája Sharm el Sheiken is, akár mindkettővel kapcsolatban kérje ajánlatunkat. Luxus tipp: egyes szobatípusokhoz akár saját komornyikot vagy privát séfet is rendelhet. 2024-ben bevezető árakon rendelhető meg!

2.)     Pickalbatros Blu Spa Resort
Felnőttszálloda, mely csak 16 éven felüli vendégeket fogad, ultra all inclusive ellátással, az egyik legjobb dolog, ami történhet Önnel! Közvetlenül a saját, fehér homokos, kristálytiszta vizű homokos tengerpartján fekszik. A létesítményben számos spa szolgáltatás és változatos gasztronómiai kínálat várja a vendégeket, mindez gyermekzsivaj nélkül.

3.)     Gravity Hotel & Aquapark 5*
Elsősorban párok és családok kedvence. Közvetlenül a tengerparton fekszik a saját partszakaszán, 11 km-re a New Marinától, ami egy hangulatos célpontja lehet a nappali és éjszakai sétáknak, miközben élvezze a tiszta kék víz és luxusjachtok látványát a kikötőben. A szálloda hatalmas és látványos vízi vidámparkkal rendelkezik a gyerekek legnagyobb örömére. A törzsvendégek csúcsminőségű strandnak minősítették a tengerpartot.

4.)     Pickalbatros Dana Beach Resort
A Pickalbatros szállodafejlesztő csoport ennél az 5*-os szálloda megalkotásánál az igényességre, az eleganciára és a kényelemre fektette a legnagyobb hangsúlyt, hogy teljes legyen Önnek a minőségi és kényeztető nyaralás. Saját homokos stranddal várja vendégeit. A szolgáltatások közé többek között a lagúna stílusú szabadtéri medence, abúvárközpont és zongorabár tartozik, gyönyörű parkosított környezetben.

5.)     Sunrise Crystal Bay Resort Grand Select 5*
Az ingyenes privát strandterülettel rendelkező luxusszálloda, egy 5 csillagos üdülőhely Hurghada városában, amely fényűző szállást kínál. A szálloda 3 szabadtéri medencével, diszkóbárral és 6 tematikus étteremmel várja vendégeit, tiszta, modern környezetben. Egyes medencéi a téli időszakban fűtöttek. Egyes vélekedések szerint a legfényűzőbb tartózkodás Egyiptomban. 


Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások