Tavaszköszöntő Párizsban 2024

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
városnézés
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
429905
Utolsó frissítés:
2024.05.16. (Cs)
4 nap/3 éj
270 500 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A program tervezett útvonala:

1. nap:
Budapest – PárizsElutazás Budapestről repülőgéppel a menetrendtől függően Párizsba (átszállás lehetősége). Érkezésünket követően menetrendtől függően ismerkedünk a francia nagyváros hangulatával: a magasan a város felett elhelyezkedő romantikus hangulatú Sacre Coeur és a Festők tere, Montmarte mindig mozgalmas utcái, a Moulin Rouge és a Place Pigalle. Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz (repülő menetrendi változás esetén e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat).

2. nap:
Párizs tavaszi illatai és a LouvreReggelinket kényelmesen elfogyasztva folytatjuk városnézésünket a „szerelmesek városában”: Párizs ikonikus Eiffel tornya, Napóleon sírja, Ecole Militaire, Palais de Chaillot, a Szajna partján magasodó Notre Dame katedrális, Pompidou Centre, Opera, Diadalív és a Louvre. Napközben megpihenve egy csésze kávé mellett élvezzük a város hangulatát. Fakultatív ajánlatunk: Louvre-ban magyar nyelvű tárlatvezetés keretében ismerkedhet a páratlan gyűjteménnyel, Mona Lisa mosolyával. Estére fakultatív sétahajózásra hívjuk a Szajnán, „Párizs a fények városa” cím megbizonyosodásáért!

3. nap:
Párizs és a Latin negyedReggelinket kényelmesen elfogyasztva a Grand Boulevardra indulunk, majd szabadidőben megtekintheti az Orsay Múzeum páratlan impresszionista gyűjteményét. Délután a Szent Lajos-szigetre látogatunk, majd a híres Quartier Latinban sétálunk. Élvezhetjük a diáknegyed páratlan, kora esti hangulatát. Fakultatív ajánlatunk: zenés-táncos vacsorára invitáljuk a Latin-negyedbe.

4. nap:
Párizs – BudapestReggeli után menetrendtől függően idegenvezetőnkkel Párizs belvárosában búcsút intünk a szerelmesek városától. Transzfer a repülőtérre, menetrendtől függően hazautazás Budapestre.MÁRCIUSI CSOPORTUNK REPÜLŐ MENETRENDJE (RYANAIR JÁRATOKKAL):Kiutazás (1. nap) Budapest 07:15 - Párizs-Beauvais 09:35 (FR 4229)Hazautazás (4. nap) Párizs-Beauvais 15:25 - Budapest 17:35 (FR 4230)x




 
Töltődik a foglalási lap
Franciaország utazás, nyaralás Párizs utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|