Madeira, Funchal: Dorisol Mimosa Studio Hotel 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
442982
Utolsó frissítés:
2025.03.15. (Szo)
8 nap/7 éj
362 905 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Madeira csodálatos Lido részén várja a vendégeket a kiváló 3 csillagos Dorisol Mimosa hotel. A szállodából csodás kilátás nyílik az öbölre. Tágas, kényelmes apartmanok várnak Önre, hogy felejthetetlen nyaralásban legyen része. Ajánljuk családoknak és pároknak egyaránt.

Távolságok
Óceán: 900 m, Strand: 1 000 m

Fekvés
Funchal központi részén fekszik a szállás, A közelben megannyi étterem, bolt és bár található. A reptér 30 perc autóútra, Funchal belvárosa, pedig 5 perc autóútra található. A szállodából csodás kilátás nyílik az öbölre.

Szállás
Tágas, felszerelt szobák és kiváló szolgáltatások várnak Önre is a Dorisol Mimosa hotelben. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség közül választhat: kültéri és beltéri medence egyaránt van, teniszpálya, spa és játékszoba is található a hotelben.

Elhelyezés
Standard stúdió: A stúdió teljesen felszerelt konyhasarokkal, mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel rendelkezik. Szoba mérete: 23 m2 Kilátás: kert vagy utca Felszereltség: Wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, széf, ventilátor, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, főzőlap, konyhasarok, íróasztal, ülősarok, telefon, síkképernyős tévé, erkély, kültéri bútorok,m konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, ébresztésSuperior stúdió: A stúdió teljesen felszerelt konyhasarokkal, mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel rendelkezik. Szoba mérete: 23 m2 Kilátás: kert vagy utca Felszereltség: Wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, széf, ventilátor, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, főzőlap, konyhasarok, íróasztal, ülősarok, telefon, síkképernyős tévé, erkély, kültéri bútorok,m konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, ébresztésÓceánra néző superior stúdió: A stúdió teljesen felszerelt konyhasarokkal, mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel rendelkezik, erkélyéről pedig az óceánra nyílik a kilátás. Szoba mérete: 23 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: Wifi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, széf, ventilátor, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, főzőlap, konyhasarok, íróasztal, ülősarok, telefon, síkképernyős tévé, erkély, kültéri bútorok,m konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, ébresztés

Étkezés
A bárt és az éttermet 3 testvlérszálloda használja közösen.Terrace bár: Könnyed ételek és finom italok várnak Önre a szálloda bárjában, ahol kikapcsolódhat napközben vagy este. Europe étterem: A szálloda fő étterme, ahol változó portugál és nemzetközi fogásokkal várják. Az étteremből csodás kilátás nyílik a kertre.

Szolgáltatások
Wifi, 2 medence: 1 beltéri és 1 kültéri, mosoda (felár ellenében), széf (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), fitneszközpont, szauna

Sport és szórakozás
élőzene/előadás, teniszfelszerelés (felár ellenében), esti szórakozási lehetőségek, asztalitenisz (felár ellenében), biliárd (felár ellenében), játékterem, teniszpálya (felár ellenében)





 
Töltődik a foglalási lap
Portugália utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|