Madeira körutazás

A Madeirai körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Madeirai körutazás, a Madeirai körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 82 utazás közül választhat.

Madeirai körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Madeira utazás TOP 10

Madeira úti célok

Az összes Madeira körutazás »

Madeira

Az összes Madeira körutazás »

Madeira ismertetőMadeira üdülőhelyek

Madeira utazási magazin

Madeira ékessége, Funchal

A festői környezetben elhelyezkedő Funchalt nemcsak Madeira szigetének, de egész Portugália – mert a terület közigazgatásilag Portugáliához tartozik – városaként tartják számon. Környékén, a meredek lankák csúcsairól megannyi parkon át vezet az út az óceánpartra, és útközben mindvégig páratlan kilátásban gyönyörködhet az utazó.    Érdemes a városnézést a Madeira Story Centre-rel kezdeni, amely a múltat is megismertetve, interaktív módon kalauzolja el a látogatókat a sziget világába. A kiállítás kortörténetileg tagolt, a vendégek hang-, látványelemek és többfajta művészeti eszköz segítségével nyerhetnek betekintést a vidék régmúltjába. Ezek után pedig irány a valódi világ, amelynek megismeréséhez keressünk fel egy másfajta dobozt, ahonnan garantáltan a legfenségesebb madeirai látképet élvezhetjük. Ez pedig nem más, mint a sziget csúcsa felé törő felvonó, amely hatalmas kábelekre erősítve ereszkedik alá. A 15 perces út alatt 360 fokban tárul elénk a funchali [...]
Teljes cikk
Madeira körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Madeira körutazás »
 

Madeira körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Madeira körutazás »

Madeira leírás

A szubtrópusi klímát élvező sziget Lisszabontól 1000 km-re délnyugati irányban, az afrikai partoktól 800 km-re található. A Madeirából, Porto Santo szigetből és két lakatlan szigetcsoportból (Desertas és Selvagens) álló vulkáni eredetű szigetvilágot 1419-ben fedezték fel portugál tengerészek.

A sziget különleges klímája (16oC és 25oC között változik) és legendás természeti szépsége tette kedvelt turistacélponttá.

A két nemzetközi repülőtér (Funchal és Porto Santo) jó összeköttetést biztosít a legnagyobb számban lakott sziget (Madeira) és a 9 km hosszú fehér homokos tengerparttal rendelkező Porto Santo között.  Hosszú kirándulások tehetők Madeira kanyargós „levada”-in (vízleeresztő csatornáin) csodálatos természeti környezetben vízesések között. Az óriási választékban bővelkedő virágok és trópusi gyümölcsök, az óceán és a természetes medencék kellemes hőmérséklete, a gazdag kulturális örökség, a luxusszállodák és Funchal kozmopolita éjszakai élete, a világhírű „Madeira” bor csak néhány példa a helyi látványosságokból.   

Madeira körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Nagykövetség
Cím: Calcada de Santo Amara 85.
1349-042 Lisboa
Előhívó: (351)(21)
Telefon: 363-03-95, 364-59-28, 364-59-29
Ügyelet: 363-03-95
Fax: 363-23-14 Madeira körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Madeira adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|